Ασταμάτητο το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης, στους 16 της Ελλάδας!

Ασταμάτητο το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης, στους 16 της Ελλάδας!

Μάρτιος 02, 2015 - 15:59
1 σχόλια

1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης-2ο ΓΕΛ Ζακύνθου 1-0

Ασταμάτητο το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης, ξεπέρασε και το εμπόδιο του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου με 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Γεράσιμος Παπαγγελής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 9ο λεπτό.

Η ομάδα της Ζακύνθου έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και με κορυφαίο τον Κόλα έδειξε ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι αυτή τη φάση.

Επόμενος αντίπαλος για το σχολείο της Τρίπολης η πρωταθλήτρια Αργολίδας, σε αγώνα που θα γίνει εντός της εβδομάδας σε ουδέτερο γήπεδο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταματόπουλος, με βοηθούς τους Χασάπη και Τσούκα.

1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης: Καρτσακλείδης, Τζαβάρας, Χ. Παπαγγελής, Μπαλάσης, Φατούρος, Ζαρμπαλάς, Ασημακόπουλος, Γ. Νίκιας, Δ. Νίκιας, Κουρτέσης, Γ. Παπαγγελής (Λάλα, Νάσης, Μαντίκος, Κατσογιάννης, Μπαρμπαγιάννης, Χασκούρτι, Παζιωτόπουλος)

2ο ΓΕΛ Ζακύνθου: Σιούκας, Τσουράκης, Παντελέων, Κόλα, Γιοβάνη, Γιακουμέλος, Καψάσκης, Παναγιωτόπουλος, Τσώλης, Φετσάνης, Μουζάκης ((Καλογερόπουλος, Μποτώνης, Σούλης, Λιβέρης, Μιχαλίτσης, Ματαράγκας)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.