Ομαδικές προσφυγές στον ΟΑΕΕ ετοιμάζουν επαγγελματίες της Αρκαδίας (photos&video)

Ομαδικές προσφυγές στον ΟΑΕΕ ετοιμάζουν επαγγελματίες της Αρκαδίας (photos&video)

Ιούλιος 09, 2014 - 21:02
6 σχόλια

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουλίου η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα το κοινωνικό πρόβλημα των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ - Νομική άμυνα.

Όσοι δεν κατάφεραν να τακτοποιήσουν τις εισφορές τους για την ασφάλειά τους στον ΟΑΕΕ, περίπου πάνω από 300.000 πανελλαδικά, χάνουν την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αυτό το μέτρο είναι άδικο, ενώ έχουν δεχθεί διαβεβαιώσεις από τα υπουργεία ότι το θέμα πρόκειται να λυθεί και όλοι να έχουν ασφάλιση στον ΟΑΕΕ. Πρόσφατα βγήκε μία απόφαση που αναφέρει ότι είναι αντισυνταγματικό να κόβεις την ασφάλεια σε κάποιον που πληρώνει 30 χρόνια, και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οφειλές του. Ο κ. Μπουντρούκας τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες μέσω προσφυγών για να μπορέσουν να πείσουν την πολιτεία και τον ΟΑΕΕ να δώσει περίθαλψη σε όλους τους ασφαλισμένους.

Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες-επιχειρηματίες από την Αρκαδία που παραβρέθηκαν στην ημερίδα για να ενημερωθούν για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνουν. Από την Αρκαδία περίπου 60 ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες έχουν δηλώσει συμμετοχή στις προσφυγές που πρόκειται να γίνουν. Στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο δικηγόρος πρωτοδικείου Τρίπολης κ. Ηλίας Κοκκίνης για να ενημερώσει τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που οφείλουν για τις τις προτεινόμενες νομικές ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν «40 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χρέη στον ΟΑΕΕ» του κ. Γιώργου Φλωρά, επικεφαλής της κίνησης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Video: 

youtube://v/fgcJ11exMoI


6 Σχόλια

εχω μια απορια ,οποτε να ρωτησω ετσι να δω αν θα παρω απαντηση. ειμαι επαγγελματιας και προσπαθω να ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου,που σημαινει οτι πληρωνω τον οαεε κλπ κλπ επειδη βλεπω κατι φυντανια εκει ,που το παιζουν κιολας στην προσωπικη τους ζωη,κυριλες κλπ θελουν και να μην πληρωνουν και να εχουν καλυψεις? τοτε γιατι εγω και ο καθε ενας που προσπαθει και πληρωνει να ειμαστε το ιδιο? μπορει να μου το εξηγησει καποιος? ξερουμε περιπτωσεις σαν επαγγελματιες που ειμαστε που δεν εχουν πληρωσει,ΦΠΑ,ΟΑΕΕ,ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ και εχουν τα καταστηματα τους ανοιχτα. αυτο δεν ειναι αθεμητος ανταγωνισμος απεναντι σε καποιον που τα πληρωνει? αντε γιατι αμα λειτουργουσε το κρατος κανονικα ,πολλοι επρεπε να ειχαν κλεισει να ξεκαθαρισει η αγορα. αλλοι φτυνουν αιμα να πληρωνουν και τα κοβουν απο την οικογενεια τους,και αλλοι το παιζουν κυριλες και πονηροι και δεν πληρωνω ...............

Καλοπληρωτή δεν ξέρεις ότι άμα δεν πληρώσεις όλα αυτά που γράφεις έχεις ποινικές συνέπειες;Γεμάτα είναι τα δικαστήρια καλοπληρωτή!Αυτοί είναι οικογενειάρχες που δεν τους άφησε ο μπαμπάς τους μαγαζιά και σπίτια καλοπληρωτή μου.Ξέρεις εσύ! Εσύ όμως έτσι θες να επιβιώσεις; Με το να κλείσουν οι άλλοι; Ωραίος ο κριτής των πάντων....... Ο ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ!!!!!!!!

τι ειπες τωρα ρε συ!!! μπας και νομιζεις οτι ειμαι κανας νεος στο χωρο,η κανα μικρο παιδακι? δεν εχεις ακουσει εσυ τπτ για ανθρωπους που εχουν καταστηματα-επιχειρησεις και εχουνε γραψει οτι εχουν στα παιδια τους,και λενε ευθαρσως ας ερθουν να μου παρουν τα ......... τι θα μου κανουν,φυλακη θα με βαλουν? και δεν πληρωνουν τπτ και ειναι ανοιχτες οι επιχειρησεις τους? οταν πληρωναμε αυτοπεραιωσεις καθε χρονο και εβγαλαν παλι περαιωση και πληρωσαμε παλι εμεις οι ιδιοι ,και οχι οι αλλοι που δεν ειχαν πληρωσει ποτε,δε σου λενε τπτ αυτα? να βλεπεις ταμειακες χωρις να ειναι θεωρημενες ,και να λενε στα τετοια μου,δεν ξερεις τπτ απο ολα αυτα ε .................... αλλα εισαι απο τους πονηρους και εσυ ε? ξερεις εσυ αν μου εχει αφησει ο μπαμπας μου οπως λες σπιτια,χρηματα κλπ? ουτε σπιτι εχω ουτε χρηματα σε τραπεζα απλα προσπαθω να επιβιωσω και δε μπορω να βλεπω εγω να πληρωνω και ο χ αλλος να το παιζει μαγκας. και κατι τελευταιο ,μπας και νομιζεις οτι αμα κλεισουν 3-4 θα μεινω μονος μου? στο εμποριο για να μαθαινεις μια ζωη ολο και νεοι ανοιγουν,ειτε ειναι απο τριπολη ανταγωνιστες ειτε απο αθηνα,διπλανες πολεις........... η κοροιδια και η ψευτομαγκια ειναι το θεμα ρεεεεεεεεεεεεεεε ετσι ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Η' ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ" ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ.

Οι κακοπληρωτές προυπήρξαν από την κρίση και είναι ελαχιστότατοι και τους ξέρει η πιάτσα. Οι έχοντες αντικειμενική δυσκολία λόγω των εποχών δεν μπορείς να λες ότι πρέπει να κλείσουν γιατί είναι πάρα πολλοί. Επίσης δεν μπορείς να προσβάλεις υπολήψεις αυτών που ήταν στην ημερίδα και να τους παίρνει όλους η μπάλα γιατί βλέπει ο κόσμος πρόσωπα. Είναι εγωκεντρικό και απάνθρωπο. Εκτός και αν το κάνεις επώνυμα που δεν νομίζω να έχεις το σθένος φίλε. Τώρα για περαιώσεις κλπ....welcome to the club! Εγώ πάντως ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ. ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ....ΟΠΟΤΕ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ..... ΚΑΚΟΥΛΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΟΥΛΗ!!!!

Αυτός αυτοαναιρείται ρε παιδιά. Για όλους αυτούς που λεέι ότι πρέπει να κλείσουν στο τέλος γράφει... ΄΄Να κλείσουν 3-4΄΄ Αποφάσισε είναι πολλοί αυτοί που έχουν καταστρέψει το Ελληνικό κράτος ή είναι 3-4. Για να δούμε ποιος είναι ο εχθρός! Και μετά πρέπει να τον πάρουμε σοβαρά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.