Οι προγραμματισμένες προσλήψεις στον Δήμο Γορτυνίας

Οι προγραμματισμένες προσλήψεις στον Δήμο Γορτυνίας

Μάρτιος 14, 2015 - 11:31
0 σχόλια

Το Δημοτικό ΣΥμβούλιο Γορτυνίας αποφάσισε και ενέκρινε τον προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού του Δήμου Γορτυνίας με σύμβαση μίσθωσης έργου συνολικά πέντε (5) ατόμων για ένα έτος.

Ο  Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος εισηγούμενος  το θέμα ανέφερε ότι πέραν των αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών, υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων για την εκτέλεση εργασιών που δεν μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό.

Για την παροχή των υπηρεσιών όπως του τεχνικού ασφαλείας, των ειδικοτήτων πληροφορικής των χειριστών των μηχανημάτων των έργων, ο Δήμος μπορεί ύστερα από την προβλεπόμενη έγκριση να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Για την έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου απαιτείται βεβαίωση του ΑΣΕΠ ότι πρόκειται για γνήσια σύμβαση έργου που δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία και δεν καλύπτονται με αυτή πάγιες και διαρκείς ανάγκες. (παρ.5 άρθρο 6 Ν.2527/97 όπως αναριθμήθηκε και αντικαταστάθηκε με την παρ.2 του άρθρου 10 του N. 3812/2009).

Στο Δήμο Γορτυνίας για το έτος 2015 υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις παρακάτω συγκεκριμένες ανάγκες που σε διάστημα ενός έτους μπορεί να
γίνει ολοκληρωμένο έργο:

α. Για την άσκηση των καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας δεδομένου ότι το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί ούτε και έχει σχετική εμπειρία, απαιτείται πρόσληψη ενός (1) ατόμου για χρονικό διάστημα ενός έτους, κατηγορίας ΠΕ, ή Τ.Ε. οποιουδήποτε κλάδου και ειδικότητας.
β. Για την παρακολούθηση και βελτίωση των συστημάτων πληροφορικής των υπηρεσιών του Δήμου και επειδή δεν υπηρετεί προσωπικό αντίστοιχης ειδικότητας για την εκτέλεση του έργου
αυτού, απαιτείται η πρόσληψη ενός (1) ατόμου κατηγορίας Π.Ε. κλάδου πληροφορικής για χρονικό διάστημα ενός έτους.
γ. Για την λειτουργία του οδοποιητικού μηχανήματος γκρέϊτερ που είναι στην ιδιοκτησία του Δήμου χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και είναι άκρως απαραίτητο για την συντήρηση των δημοτικών αγροτικών κυρίως δρόμων, δεν υπηρετεί προσωπικό που να κατέχει τα αντίστοιχα προσόντα.

Υπάρχει ανάγκη πρόσληψης ενός (1) χειριστή κατηγορίας Δ.Ε. χειριστιών Μ.Ε γκρέϊτερ για χρονικό διάστημα ενός έτους.

δ. Για την αποτελεσματική λειτουργία των δύο μηχανημάτων έργων τσάπας που είναι στην ιδιοκτησία του Δήμου και κάλυψη όλων των αναγκών συντήρησης και επισκευής των δημοτικών
δρόμων και λοιπών εγκαταστάσεων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από το υπάρχον προσωπικό αφού καλύπτει ανάγκες λειτουργίας πολλών οχημάτων του Δήμου απαιτείται η πρόσληψη δύο (2) χειριστών μηχανημάτων έργων κατηγορίας Δ.Ε. 29, για ένα έτος.

Δείτε τις προσλήψεις ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.