Συνελήφθη άντρας ένοπλος που παρίστανε τον ανθυποπλοίαρχο

Συνελήφθη άντρας ένοπλος που παρίστανε τον ανθυποπλοίαρχο

Μάιος 07, 2024 - 21:35
0 σχόλια

Ένας 46χρονος συνελήφθη στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά από δυνάμεις του Λιμενικού. Έφερε οπλισμένο πιστόλι και φορούσε στολή ανθυποπλοίαρχου.

Στη σύλληψη ενός 46χρονου άνδραπροέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (6/5) στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για την παράβαση του νόμου περί όπλων και για Αντιποίηση Αρχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 46χρονος εντοπίστηκε στην μαρίνα του Αγίου Κοσμά, να έχει στην κατοχή του ένα οπλισμένο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 mm με γεμιστήρα καθώς και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο συνολικού μήκους πενήντα πέντε εκατοστών (55cm).

Εντός του σκάφους στο οποίο διέμενε, βρέθηκε μία πλαστική θήκη μέσης πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι φορούσε μέσα από το σακάκι του, λευκό πουκάμισο με επωμίδες, στις οποίες έφερε τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.