Λυκουρέντζος: Συγκρούστηκα με εκείνους οι οποίοι απομυζούν τους πόρους της Υγείας

Λυκουρέντζος: Συγκρούστηκα με εκείνους οι οποίοι απομυζούν τους πόρους της Υγείας

Μάρτιος 14, 2015 - 12:33
1 σχόλια

Στην επιστημονική ημερίδα την οποία διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, η Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρεία, το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον και ο Δήμος Τρίπολης στις 14 Μαρτίου 2015 στις 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο μίλησε τόσο ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάς όσο και ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Αν. Λυκουρέντζος.

Ο Κ. Ζαχαριάς αναφέρθηκε στην προοπτική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης να γίνει ένα περιφερειακό νοσοκομείο. «Μπορούμε να πούμε ότι το νοσοκομείο μας έχει μια αξιόλογη Νευρολογική μονάδα. Μπορούμε να πάμε παραπέρα και να αποκτήσει το Παναρκαδικό εξειδικευμένες μονάδες και να γίνει ένα περειφερειακό νοσοκομείο; Πιστεύω ότι είναι δυνατόν το Παναρκαδικό να γίνει ένα περιφερειακό νοσοκομείο, με τη βοήθεια όλων μας, και με του Ιατρικού Συλλόγου, και των γιατρών από το Παλλάδιο, να πούμε ''το νοσοκομείο και τα μάτια μας''».

Από την πλευρά του, ο κ. Λυκουρέντζος αναφέρθηκε με πικρία στο γεγονός ότι για έναν χρόνο θήτευσε ως υπουργός Υγείας και ότι, ενώ σχεδίασε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, και ενώ η πολιτική την οποία χάραξε στον τομέα της Υγείας, «ο υπουργός Λυκουρέτζος έπρεπε να φύγει». Και υπογράμμισε: «Συγκρούστηκα με τα συμφέροντα, συγκρούστηκα με εκείνους οι οποίοι απομυζούν τους πόρους της Υγείας, συγκρούστηκα με εκείνους οι οποίοι συντελούν στο να έχουμε ζήτημα πόρων στον τομέα της Υγείας».
Ακολούθως, παρατήρησε ότι η ημερίδα η οποία διοργανώθηκε, «προσθέτει στην αναβάθμιση της Αρκαδίας».
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ζαχαριάς – Λυκουρέντζος για το Παναρκαδικό


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΛΛΟΥΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΝΤΡΕΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.