Ο Κωνσταντινόπουλος συμβουλεύει τον Ανδρουλάκη να «πάρει κεφάλια» στο ΠαΣοΚ;

Ο Κωνσταντινόπουλος συμβουλεύει τον Ανδρουλάκη να «πάρει κεφάλια» στο ΠαΣοΚ;

Ιανουάριος 04, 2023 - 18:45
6 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», ο Νίκος Ανδρουλάκης «περιμένει στη γωνία» συγκεκριμένα πρόσωπα που θα λοξοδρομήσουν από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ - ΚΙΝΑΛ, «στο επίκεντρο της προσοχής της Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται τρεις εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι θεωρούνται ''ύποπτοι'' να προκαλέσουν πρόβλημα στον Ανδρουλάκη με τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους» και ένας πολιτευτής. 

Πάντα σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», εκείνος που εισηγείται στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ «να πάρει κεφάλια», είναι ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος του επισημαίνει ότι δεν πρέπει να φοβάται το πολιτικό κόστος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «ο τελευταίος μάλιστα φέρεται να έθεσε και ζήτημα ''αποπομπής'' από το κόμμα της πρώην αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Ζέφης Δημαδάμα, επειδή η τελευταία σε διάφορες τηλεοπτικές της εμφανίσεις δεν συμφώνησε με τη γραμμή του Ανδρουλάκη πως η Καϊλή ήταν ''Δούρειος ίππος'' της Νέας Δημοκρατίας στον χώρο του ΠΑΣΟΚ».


6 Σχόλια

Σκεφτείτε τι έχει καταγράψει η ΕΥΠ για τον επιχειρηματία βουλευτή που δεν έχει δηλωμένη καμία εταιρεία

Το δικό σου κεφάλι επιχειρηματία, ποιος θα το πάρει;

Μίλησε ο τιτάνας της πολιτικής....να ξεκινήσει με το δικό σου που είναι και κούφιο

Είναι σε θέση ο Οδυσσεύς να κάνει υποδείξεις; Μπά σε καλό του το παλιόπαιδο, εκεί που στερείται ευφυίας έχει τουλάχιστον χιούμορ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.