Μπρος ΠαΣοΚ και πίσω Νίκας για τον Γ. Μπουντρούκα

Μπρος ΠαΣοΚ και πίσω Νίκας για τον Γ. Μπουντρούκα

Νοέμβριος 04, 2019 - 12:49
2 σχόλια

Πολλά από όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι ακατανόητα. Τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα, και δυστυχώς τα μπερδεύουν ακόμα περισσότερο οι δηλώσεις, οι απουσίες και οι παρουσίες.

Στην τελευταία ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με μοναδικό θέμα την αποτροπή του κλεισίματος των μονάδων της ΔΕΗ, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ένα - δυο πράγματα: Κατ' αρχάς, ενώ είχαν προσκληθεί, ούτε ένας από τους τρεις βουλευτές Αρκαδίας δεν παραβρέθηκε, έστω ως ακροατής. Γνωρίζουμε ασφαλώς τις θέσεις καθενός, αλλά οι εξελίξεις στη ΔΕΗ καλπάζουν, καθώς ο Κ. Μητσοτάκης επισπεύδει το κλείσιμο των μονάδων, και μάλιστα την ώρα που δεν υπάρχει σαφές πλάνο για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το «λουκέτο».

Πέρα από αυτό, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι η απουσία του Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» αλλά και εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, δημιούργησε αίσθηση. Ασφαλώς αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος, ο κ. Μπουντρούκας δεν θα απουσίαζε. Ωστόσο η απουσία του αυτή... βόλεψε γενικώς, καθώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα ψήφιζε η παράταξή του, και ο ίδιος, ενώ παράλληλα ενδυνάμωσε τη θέση της παράταξης Νίκα.

Θυμόμαστε ότι ο κ. Μπουντρούκας δεν έλαβε τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου ούτε συνεργάστηκε με τον κ. Νίκα χωρίς να θέσει τους όρους του. Θυμόμαστε επίσης ότι σε κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο κ. Μπουντρούκας δηλώνει ανεξάρτητος, και ότι η παράταξή του στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράταξη του Κινήματος Αλλαγής. Θυμόμαστε όμως και ότι εκδηλώθηκαν σφοδρές αντιδράσεις από τις Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής για τη συνεργασία Νίκα - Μπουντρούκα. 

Στο διά ταύτα, πάντως, περιμένουμε ένα δελτίο Τύπου, έστω, της παράταξης, στην οποία να δηλώνονται οι θέσεις της για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ.

Μπρος ΠαΣοΚ και πίσω Νίκας για τον Γιάννη Μπουντρούκα, λοιπόν. Ή Νέα Δημοκρατία, αν προτιμάτε...


2 Σχόλια

ΠΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ Ο .......ΜΕΓΑΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ . ΕΤΣΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ .

Το Γιάννη βρήκες να φας που δεν εκπροσωπεί ούτε το10%; Άστο καλύτερα. Εδώ και χρόνια κανείς δεν μιλάει καθαρά, για να μην πω ότι ακόμη χειρότερα, άλλα λένε και άλλα πιστεύουν οι κρατούντες, ανάλογα με την περίσταση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.