Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων

Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων

Νοέμβριος 04, 2019 - 16:30
0 σχόλια

Η Ένωση Βαχλαίων ανακοινώνει προς όλους τους Βαχλαίους μέλη της Ένωσης ότι συγκαλείται η εκλογική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων την Κυριακή 24/11/2019 και ώρα 12:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού.

Σημειώνεται ότι η Συνέλευση αυτή είναι εκλογο-απολογιστική και θα αναδειχθεί και νέο Δ.Σ. της Ένωσης Βαχλαίων για τριετή θητεία αφού η θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει την 1/12/2019

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. θα γίνεται μέχρι την προπαραμονή της Γενικής Συνέλευσης (Παρασκευή 22/11/2019) και ώρα 14:00 με κάθε πρόσφορο τρόπο (προφορικά-γραπτά-τηλεφωνικά-ηλεκτρονικά-και δια ζώσης) προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στο γραφείο της Ένωσης. Υπενθυμίζεται ότι το email της Ένωσης είναι: enosi.baxlaion@hotmail.com και το τηλέφωνο του γραφείου το 210-3300304 κάθε εργάσιμη μέρα 11:00 με 14:00

Απαιτούνται για το ΔΣ της Ένωσης 10 τουλάχιστον υποψήφιοι και για την ΕΕ 3.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο γραφείο της Ένωσης Θεμιστοκλέους 1 στον 2ο όροφο γραφείο 10 στις 12:00 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει θέμα αναβολής λόγω έλλειψης απαρτίας και η Συνέλευση θα γίνει !

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη της Ένωσης να παραστούν και να στηρίξουν την Ένωση στις δύσκολες ώρες που περνά καθώς και να εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον για υποψηφιότητες ειδικότερα από τους νεότερους.

Καλή επιτυχία

Για το Δ.Σ. της Ένωσης

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.