Μια ανάσα από τον δύο φορές πρώτο σκόρερ της Β’ Αρκαδίας Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη η Τεγέα

Μια ανάσα από τον δύο φορές πρώτο σκόρερ της Β’ Αρκαδίας Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη η Τεγέα

Ιούλιος 10, 2023 - 15:26
2 σχόλια

Η Τεγέα βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από την απόκτηση του δις πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη όπως προκύπτει μέσα από έγκυρες πηγές και από πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τεγέας για την θέση του κεντρικού επιθετικού με τις δύο πλευρές να είναι σε καταρχήν συμφωνία και να απομένουν πια τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από δύο σπουδαίες και άκρως παραγωγικές χρονιές στο σκοράρισμα με την φανέλα της Νεστάνης έχοντας μάλιστα αναδειχθεί και πέρσι αλλά και πρόπερσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης μέτρησε 27 γκολ την διετία αυτή (13 γκολ την σεζόν 2021-2022 και 14 τέρματα την χρονιά 2022-2023) με την Νεστάνη αποδεικνύοντας την εκτελεστική του δεινότητα αλλά και την εξαιρετική του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα γεγονός που τον βάζει στο κάδρο των κλασσικών κυνηγών του νομού μας.

Αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη μεταγραφή της Τεγέας καθώς εκτός του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη που προβάρει τα πράσινα στο ρόστερ της ομάδας έχουν ενταχθεί επίσης και οι Θοδωρής και Σωτήρης Μούστος προερχόμενοι από τον Ορχομενό.

Ο σχεδιασμός στην Τεγέα προχωράει κανονικά με την ομάδα να συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ βάζοντας πλώρη για τις επόμενες κινήσεις της το προσεχές διάστημα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

* Φωτογραφία άρθρου: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης / Facebook

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η ομαδα της Νεστανης συναινεί για την μεταγραφή του Αρβανιτακη στην ομαδα της Τεγεας .Τον ευχαριστει πολυ για την προσφορα του στην ομαδα μας και του εύχεται ολόψυχα καλη επιτυχία στην νεα του ομαδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.