Πρώτος ο Γιώργος Κουλολιάς στο χρονόμετρο του Πανελληνίου Πρωτάθληματος ποδηλασίας

Πρώτος ο Γιώργος Κουλολιάς στο χρονόμετρο του Πανελληνίου Πρωτάθληματος ποδηλασίας

Ιούλιος 10, 2023 - 15:08
1 σχόλια

Κατάφερε τη μεγαλύτερη διάκριση της ποδηλατικής του καριέρας.

Η Ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας, με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, διοργάνωσε αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 – 9 Ιουλίου, στην Τρίπολη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου της σεζόν 2023 στις κατηγορίες “Masters” ανδρών και γυναικών.

Το Σάββατο, 8/7, πρώτη μέρα του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Κουλολιάς ποδηλάτης της ομάδας ΠΟ Τρίπολης έλαβε μέρος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία “Masters Α”!

Μάστερς Α:
1ος Γεώργιος Κουλόλιας (ΠΟ Τρίπολης), Πρωταθλητής Ελλάδας 00:23:03
2ος Σταύρος Κανελλόπουλος (ΠΟ Πατρών) 00:23:14
3ος Γεώργιος Αργυριάδης (ΣΥΦΑ Γέρακα) 00:23:29

Δείτε τις πρώτες αναρτήσεις του ποδηλάτη από την Τρίπολη, με τις οποίες ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και φυσικά τον προπονητή του Χάρη Καστραντά.

Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσει και μία ακόμα συνέντευξη του αθλητή στο ArcadiaPortal.gr

Μετά από 10χρονια χιλιομέτρων, ώρες πόνου, πεσίματα, ραψίματα, νοσοκομεία κατάφερα τη μεγαλύτερη διάκριση της ποδηλατικής μου καριέρας. Απέναντι σε ισάξιους αντιπάλους δε ξέρω πόσο το άξιζα ή πόσο το πίστεψα. Ένας ωραίος κύκλος τελειώνει, σίγουρα η ποδηλασία δε θα είναι το ίδιο για μένα.

Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν και στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ότι και να πω για αυτό το παιδί είναι λίγο.

Η επιτυχία μου οφείλεται 95% στη πινελιά του.

Ξεκινώντας τη ποδηλασία τον γνώρισα σα το παιδί της πόλης μας που κέρδιζε ότι έτρεχε σε οποιοδήποτε τερέν: βουνό, πίστα, δρόμο. Ήταν το παιδί που είχε άστρο να κερδίζει. Ήταν η έμπνευση μας και το καύχημα μας να βγαίνουμε μαζί του προπόνηση.

Έχοντας περάσει μια σειρά αξιόλογων Ελλήνων και ξένων προπονητών, αποφάσισα να εμπιστευτώ τη προπόνηση μου στα χέρια του.

Στην αρχή δε τον πίστεψα απόλυτα. Ο τύπος όμως κάθε φορά που χρειαζόταν να είμαι έτοιμος με είχε έτοιμο στο 110%!! Για οποιοδήποτε λάθος υπεύθυνος ήμουν μόνο εγώ.

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα να λες σε έναν άνθρωπο σου χαρίζω 5 ώρες από τη καθημερινότητα μου και κάνε τις ότι θες. Ο Χάρης τις σεβάστηκε απόλυτα. Παρόλο αθλητής ο ίδιος και με τα δικά του προβλήματα και στόχους, γνωρίζω καλά ότι ασχολείται ατομικά με κάθε αθλητή που αναλαμβάνει, σέβεται και εκτιμάει απόλυτα την ανταμοιβή του.

Εξαίρετος όχι μόνο σαν αθλητής και προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος, πατέρας και φίλος

Σε ευχαριστώ για όλα. Σημάδεψες μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου

Ένας ωραίος κύκλος στη ζωή μου τελειώνει.

10 χρόνια, είναι πολλές οι ώρες που στέρησα και στερήθηκα ο ίδιος από την οικογένεια μου, το παιδί μου, τους φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους.

Το άγχος τους κάθε φορά που έτρεχα, ή αγωνία τους κάθε φορά που έπεφτα δεν αποζημιώνεται με καμία διάκριση.

Όλοι όσοι ασχολούνται παραπάνω από ένα απλό χόμπι με το άθλημα της ποδηλασίας, έχουν γνωρίσει τη στέρηση και τα ψυχολογικά που αφήνει η υπερπροσπάθεια, η σκληρή προπόνηση και η αποτυχία. Για αυτό η στήριξη δεν είναι μόνο υλική, ούτε μια επιβράβευση αλλά η ανοχή και η υπομονή.

Θεωρώ τη φετινή μου χρόνια καλή! Δε θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς τη παρουσία της Kathryn Floutsis . Κατερίνα σε ευχαριστώ δημόσια για ολα όσα μου έχεις προσφέρει, για όλα όσα ανέχτηκες και απαραπόνευτα δέχτηκες από μένα. Σε κάθε παραπάτημά μου ήσουν εκεί να με σηκώσεις ξανά.

My time counter!!!

Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του αθλητή στο Facebook


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.