Μεταγγραφών συνέχεια στον Παγγορτυνιακό

Μεταγγραφών συνέχεια στον Παγγορτυνιακό

Ιούλιος 28, 2014 - 11:02
1 σχόλια

Η μεταγγραφική αντεπίθεση του Παγγορτυνιακού το φετινό καλοκαίρι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ανακοινώνοντας την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Γκαβέλα από το πρωτάθλημα της Α΄Αθηνών.

Ο Γιάννης Γκαβέλας με καταγωγή από τη Γορτυνία έχει περάσει από πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα των Αθηνών όπου και αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή χρονιά ενώ είναι ενεργό μέλος και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πυροσβεστικού σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Τάκη Παναγούλια μιας και τους ενώνει μακρόχρονη φιλία.

Ο Παγγορτυνιακός δε σταματά εδώ την μεταγγραφική του ενίσχυση με τη διοίκηση να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση και άλλων μεταγγραφών, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και πλήρης στις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ME AYTOYS TOYS PAIXTES H OMADA PAEI GIA B' TOPIKO.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.