Με κόντρα τον αέρα και την τύχη… Καλλονή – Αστέρας 1 - 0

Με κόντρα τον αέρα και την τύχη… Καλλονή – Αστέρας 1 - 0

Ιανουάριος 31, 2015 - 19:07
5 σχόλια

Το λάθος του Κοσίσκι και ο δυνατός αέρας στην Μυτιλήνη έφεραν την ήττα με 1-0  για τον Αστέρα Τρίπολης από την Καλλονή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με την αρκαδική ομάδα να αδικείται από το αποτέλεσμα με βάση την συνολική της παρουσία στον αγώνα και τις ευκαιρίες που είχε και τελικά να γνωρίζει την ήττα με σκόρερ των πρώην παίκτη της Σάββα Τσαμπούρη.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον άνεμο να εμποδίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Αστέρας παρόλα αυτά ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.Σανκαρέ, Σκούρτης και Γιαννιώτας είχαν ορισμένα εξαιρετικά σουτ, με τον Χογκ, όμως, να πέφτει και να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο. Σημαντικότερη στιγμή η φάση του 27ου λεπτού με τον  Σκούρτη αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Καλλονής.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, με την Καλλονή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί. Μάλιστα στο 53ο λεπτό ο Λεοζίνιο πήγε να πετύχει καταπληκτικό γκολ από μεγάλη απόσταση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσαμπούρη να απειλήσει από απόσταση, όμως ο Κοσίτσκι με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.Το σκορ άνοιξε τελικά η Καλλονή στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα φάουλ από απόσταση, ο Κοσίτσκι υπολόγισε λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στα λεπτά που απέμεινα μέχρι το φινάλε ο Αστέρας  προσπάθησε για την ισοφάριση αρχικά με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 90ο λεπτό και τον  Χογκ όμως που ήταν  σε ετοιμότητα να μπλοκάρει στο  και στο 91ο λεπτό με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο  Μούκαμ γύρισε ωραία την μπάλα από δεξιά, με τον Γιαννιώτα να στέλνει με προβολή την μπάλα άουτ από κοντά και να μένει τελικά το 1-0 υπέρ της Καλλονής και την αρκαδική ομάδα να γνωρίζει την ήττα.

Γκολ: Τσαμπούρης  74'

Γήπεδο: Δ.Σ. Μυτιλήνης

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Πιπίνης, Αναστασιάδης, Άλβες (Καλτσάς 61'), Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αντέγιο, Μίνγκας (Γιορέντε 61'), Λεοζίνιο (Χωριανόπουλος 82'), Μανούσος, Ντελγάδο. 

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο (Ζησόπουλος 84'), Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλης (Μουκάμ 77'), Ρόλε, Γιαννιώτας, Σκούρτης (Ιγκλέσιας 69'), Πάρα.

 

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Είδαμε και όταν είχε τον αέρα με το μέρος του... Αφού είχε τον μίστερ άσχετο στα γκολπόστ τι θέλατε, να κερδίσει ο Αστέρας ;;; Είναι για τα μπάζα ο άνθρωπος . Εχει πάρει την ομάδα στο λαιμό του τόσες φορές .

Δυο μέτρα παλικάρι και δεν μπορεί να υπολιγίσει τη μπάλα. Όλοι οι τερματοφύλακες που έχει είναι άσχετοι.

μετα το φαγωμα του ουσερο η ομαδα εχει παρει κατηφορο οχι μονο γιατι λειπει ο ουσερο αγωνιστικα αλλα και για οτι σημαινει για ολους ο τροπος που φαγωθηκε.δεν μπορει να εισαι παντα τυχερος αλλα θα πρεπει να παιξεις και μπαλλα .δυστυχως ο τροπος που κανουν κουμαντο στην ομαδα εφερε τα αποτελεσματα αυτα και φοβαμαι για τα χειροτερα που ειναι πισω. κυριε μπακο πρεπει να παρεις πρωτοβουλιες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.