Ερχόμαστε... Αρκαδικάρα - Λευκάδα 76-70

Ερχόμαστε... Αρκαδικάρα - Λευκάδα 76-70

Ιανουάριος 31, 2015 - 18:55
43 σχόλια

Παραμένει 2ος ο Αρκαδικός στην βαθμολογία

Δεν θα ήταν υπερβολή πλέον να πούμε πως ο Αρκαδικός κρατάει την τύχη στα χέρια του για την υπόθεση της ανόδου στην Α1 κατηγορία . Όπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες το παιχνίδι με την Λευκάδα ήταν το σημαντικότερο μέχρι το επόμενο (Λαύριο) . Οι κυανόλευκοι έχουν πλεόν το αβαντάζ καθώς βρίσκονται μόνοι στην δεύτερη θέση έχοντας παράλληλα πιο βατό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους διεκδηκητές της ανόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , ο Αρκαδικός πήρε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς επικράτησε της Λευκάδας με 76-70 σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ΔΑΚ Τρίπολης με τους 1000 θεατές να απολαμβάνουν πραγματικά ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο μισό του παιχνιδιού και με συνεχείς εναλλαγές του σκορ έμειναν κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να κλείνει 38-36. Η άμυνα των φιλοξενουμένω είχε προσαρμοστεί πολύ καλά στους Καρύδα και Χατζή καί έτσι οι δύο σούπερ σταρ του Αρκαδικού δυσκολεύονταν αρκετά στο σκοράρισμα.

Ο Kαστρίτης είχε τους άσσους στο μανικί όμως και ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Θανόπουλος με τον Τζόρτζεβίς έδιναν τις επιθετικές λύσεις . Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Αρκαδικού μπήκαν στο παρκέ με το μάτι τους να γυαλίζει κυριολεκτικά και αποφασισμένοι να "καθαρίσουν το παιχνίδι και να κλείνουν το τρίτο δεκάλεπτο με διαφορά +7 56-49 και τους Καρύδα , Χατζή να "φορτώνουν" το καλάθι της Λευκάδας .

Το φινάλε του παιχνιδιού είχε πολύ αγωνία καθώς οι Λευκαδήτες δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι και 1:46 βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής 68-66 , οι γηπεδούχοι παίζοντας εκπληκτική άμυνα ανάγκασαν σε λάθη τους παίκτες της Λευκάδας και το φινάλε του παιχνιδιού τους βρήκε αγκαλία με το καταπληκτικό κοινό όπου και ήταν ο έκτός παίκτης της ομάδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε σε μεγάλη μέρα τους Χατζή 14 π. 6 ριμπ , Καρύδα 14 π. Τζόρτζεβιτς 14 π. 9 ριμπ , χωρίς όμως να υστερούν οι υπόλοιποι

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 76-70
Διαιτητές: Μαγκλογιάννης-Τσώνος Β.-Παπαθανασίου
Δεκάλεπτα: 21-19, 38-36, 56-49, 76-70

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Καραμαλέγκος 4, Νοέας 8 , Κωνσταντίνου 3 (1), Καρύδας 14, Κοψαύτης 5 (1), Χατζής 14 (1), Αναστασάκης, Θανόπουλος10, Καλλινικίδης, Εζόμο 4, Τζόρτζεβιτς 14

Δόξα Λευκάδας (Βαγγέλης Ζιάγκος): Κυριακόπουλος 3 (1), Μάρτζος 5 (1), Χίμπερτ 4, Αποστολίδης 9, Κυρίτσης 23, Καραδολάμης 6 (2), Συμεωνίδης 4, Αναγνωστόπουλος 4, Σκλάβος 12, Γαρμπής, Γεωργάκης, Αργυρός
 

 

Ειδήσεις: 

43 Σχόλια

Μερικές φορές είναι καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς................ Σύγαυρε Μιχάλη , η έπαρση δεν έκανε ποτέ καλό, με αγάπη από Τρίπολη ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 76-70!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ) ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ!!!!! ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ!!!!! ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!!!!!!!!!

Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ¨"ΚΥΡΙΕ" dimitris!!!!!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ!!!! ΕΣΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α2!!!!! ΣΤΗΝ Α2 ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ.

Ε όχι και του χρόνου ρε Μιχάλη!!!!! Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θα παίζετε στην Α1 του χρόνου!!!! Γιατί εμείς θα ανέβουμε ξέρεις.............(Είμαι σίγουρος πλέον , αφού εσύ προβλέπεις ότι θα ανέβει η Καβάλα και το Ψυχικό τότε σίγουρα θα ανέβουμε)Έτσι κι αλλιώς σε όλες σου τις προβλέψεις έχεις πέσει μέσα.........Και η κωλοτούμπα σύννεφο.Από ποιοτικότερη ομάδα , τώρα για τα μπάζα.Και τι μικροπρέπεια είναι αυτή , ούτε ένα μπράβο στους νικητές;;;Οι μεγάλοι άνδρες φαίνονται στις ήττες και στα στραπάτσα αγαπητέ Μιχάλη.Δεν στο δίδαξε αυτό ούτε η πορεία στο μπάσκετ που λες ότι έχεις κάνει ούτε η επιστήμη που υπηρετείς και η καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο;;;;; Εξακολουθείς στο ίδιο υποτιμητικό υφάκι;;;;; ΚΡΙΜΑ....... ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 76-70 Με αγάπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΤΕΡΟΥΣ! Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ!!!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ! ΜΗΝ ΔΙΑΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ! ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!

Εγώ φταίω τώρα που άρχιζες και δεν σταμάταγες;;;;;;;;; Τι περίμενες μετά από τα όσα είχες γράψει από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι και χθες το βράδυ;;;Να μην φας το ανάλογο πείραγμα;;;;Έπρεπε να ήσουν προετοιμασμένος εκτός και εάν στο μαγικό σου κόσμο δεν υπήρχε ούτε μια υποψία ότι σήμερα μπορεί και να έχανες , οπότε η περιπτωσή σου άπτεται στη σφαίρα της ιατρικής επιστήμης , εγώ γιατρός δεν είμαι, άρα ΠΑΣΟ....... Και συνεχίζεις τις φραστικές επιθέσεις , τους χαρακτηρισμούς και τις ΚΩΛΟτούμπες επίσης.Από άνθρωπος με ποιότητα τώρα ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ;;;;; ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ , δε θα με τρελάνεις εσύ!! Α-ΠΟ-ΦΑ-ΣΙ-ΣΕ !!!!! Με αγάπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τη διαιτησία δεν μας είπες τίποτα............Για την π......τάνα την τύχη.........Για τα ταμπλω..........Για τον Καρύδα..............( που να σημειώσω ότι δεν έβαλε ούτε ένα τρίποντο για να μην έχεις να λές , το είχες φάει το παλληκάρι)..Για την ποιότητα της Δόξας (που για τις ανάγκες της απαραίτητης και συνήθους σε εσένα ΚΩΛΟτούμπας) έγινε πανάθλιο ρόστερ για τα μπάζα...................Τίποτα ;;;;;;;;;

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ! ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ! ΒΓΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! Ή ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ dimitris Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ! Η ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!

ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ) ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα μου είσαι.......Εσύ το έγραψες πριν λίγο και τώρα νάτη πάλι η ποιοτική ομάδα!!!!!!!! Άκου φιλαράκο , εγώ καθόλη την διάρκεια των "συζητήσεων" μας δεν έχω διαστρεβλώσει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ !!!! Το κολπάκι του να ερμηνεύεις αυτά που γράφω με τον τρόπο που θες εσύ άστο , δεν πάει άλλο.'Εχεις τον ασταμάτητο και δεν ξέρεις τι γράφεις και πώς να το μαζέψεις μετά........Το ότι ο Κυρίτσης είναι παικταράς τι σχέση έχει τώρα;;; Και ο Αρκαδικός έχει τον πρώτο σκόρερ της Α1 , τον Χατζή , τι πάει να πει αυτό;;;;;

Και εσύ βγήκες αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής και μας έκλεινες ραντεβού ρε Μιχάλη.Αυτό γιατί δεν καθιστά εσένα αλλαζώνα και ολίγιστο;;;;;Ποιά είναι η διαφορά δηλαδή;;;;;;;

@ ΜΙΧΑΛΗΣ Φάε τώρα το παγωτάκι σου μέσα στο χειμώνα και όλα όσα λές, τα ακούμε βερεσέ...Συνέχισε να γλύφεις, μέχρι να λιώσει το παγωτό, για να σου φύγει και η κάψα, γελοίε...Κι όταν τελειώσεις με το δικό σου παγωτό, έλα να γλύψεις και τα δικά μας (τα παγωτά εννοώ), σε περιμένουμε με ανυπομονησία...Γατάκι, ε γατάκι...Άντε, γιατί πολύ με το γάντι σου φέρθηκαν εδώ μέσα, κουτορνίθι...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΙΛΗΣΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΖΟΜΟ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ) ΒΑΖΕΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ; ΟΤΑΝ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΒΑΖΕΙ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΙ: TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΤΖΟΤΖΕΒΙΤΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 1 ΧΡΟΝΟ!!!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!!!

Και αποδέξου επιτέλους ότι τα παιχνίδια κρίνονται και στον πόντο ή και στο τέλος , δεν χρειάζεται μια ομάδα να κερδίσει με είκοσι πόντους για να πούμε ότι είναι καλύτερη από την άλλη , μπορεί να την κερδίζει συνέχεια με ένα πόντο,συνέχεια,συνέχεια , αυτό πάει να πει ότι η ομάδα που χάνει είναι καλύτερη από αυτή που κερδίζει;;;;;; Ομάδα που χάνει μέσα έξω από μια άλλη πώς μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερη από αυτή που κερδίζει , μόνο εσείς οι Επτανήσιοι αυτό το ΘΑΥΜΑ...........Δεν κάνουμε καλλιστεία αγόρι μου , ποιος είναι καλύτερος στα λόγια,πόντους μαζεύουμε.......Σας κερδίσαμε ΔΥΟ φορές ,μέσα έξω, τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (BUDGET) ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ). ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!! ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

1) ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ. 2) ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ (2) KAI H ΛΕΥΚΑΔΑΣΑΣ ΕΒΔΟΜΗ (7) ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΗ.... 3) ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α2. 4) ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ. 5) ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ. ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΣΟΥ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ) ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΧΑΤΖΗ-ΚΑΡΥΔΑ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΨΑΥΤΗ ΠΑΝΩ 45 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. 6) Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!! 7) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΟΙ!!!!! 8) ΡΟΥΦΗΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΕΞΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΒΔΟΜΟΙ!!!! 9) ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.... 10) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά,αφού φτάσαμε στο σημείο να μην καταλαβαίνεις ούτε το τι γράφεις,δεν έχει νόημα πλέον.ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ) ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ.Με αυτό εννοείς ότι είναι πανάθλιοι οι ψηλοί;;;Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω πλέον,δυσκολευόμουν ήδη αλλά τώρα είναι αδύνατο. Η διαφορά των έξι (6) πόντων είναι για εσένα ένας!!!!!Είχες πει ότι εαν κερδίζαμε με δέκα θα παραδεχόσουν την ανωτερότητα του Αρκαδικού , τώρα είναι έξι και είμαστε τυχεροί. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!!!!!! Συγκεντρώσου ,ηρέμησε και τα ξαναλέμε σε κανα δυό χρόνια!!!!!!!!!!! Καλά να είσαι ,καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις και καλή χώνεψη, με διασκέδασες αφάνταστα..............

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! Τα έχεις χάσει εντελώς!!!!!!!!!!!!! Γράφεις ότι θές , έχεις το ακαταλόγιστο από εμένα πλέον , δεν είναι τίποτα , θα συνέλθεις σιγά σιγά,αυτά έχουν οι σφαλιάρες(γιατί η λέξη ΦΑΠΑ ωχρυά πλέον)...............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...........

ΜΙΧΑΛΗ ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΠΩΣ Η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.......ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.......ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ.......ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.......ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ............ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.........ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΕΡΟΙ.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΚΗ......ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.......ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ.......

ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!!!!! Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!!! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ Α1 ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!!!! ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΑ Α@@@ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ!!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!!!!!!!

"...Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω πλέον,.."!!!! ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ (BUDGET ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ). ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ! ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ (68-67)!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ!!!!!! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!! "...Συγκεντρώσου ,ηρέμησε και τα ξαναλέμε σε κανα δυό χρόνια!!..."!!!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΥΡΙΕ dimitris!!!!!!!! ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ@@@@Α! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο 2ος ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ Α1!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΛΕΞΗ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ¨ΚΥΡΙΟ" "ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ..." ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ dimitris ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ!!!!!! ΣΤΟ 1.34 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΗΜΑΤΑ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΘΡΑΣΣΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΦΑΟΥΛ!!!!!! ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!!! ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ Σ ΦΑΣΕΙΣ: 0.58: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ! 1.22: ΠΑΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ (ΠΡΩΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΛΑ!) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! 1.34: Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΗΜΑΤΑ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! 1.58: ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!!! ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΘΡΑΣΣΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!! ΚΥΡΙΕ DIMITRIS ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!! ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΤΗΤΙΚΑ "ΛΑΘΗ" ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!!!!!!

ΡΕ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ...Υ.Γ.ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ'' ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΑΝΩ 12 ΦΟΡΕΣ ΗΛΙΘΙΕ...

ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!)! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ" ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΨΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο 2ος ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΕΙ Α1!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!!!! ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡΙΕ DIMITRIS ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!! ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΠΝΟΣ Ή ΛΕΤΕ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΓΑΡΓΑΡΑ!

Μπράβο ρε Μιχάλη, όποιος κι αν είσαι, δίότι προσωπικά δε σε γνωρίζω. Νοοτροπία, "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Συγχαρητήρια. Ισως θα έπρεπε να αναγνωρίσεις την αξία του Αρκαδικού που σας κέρδισε 2 φορές φέτος και όχι να παρακαλάς να τα ξαναπούμε του χρόνου στη Α2 διότι κι εμείς θα παρακαλάμε να πάτε Β' εθνική για να μη σας "ξαναπατήσουμε" και στεναχωρίεσαι,,,

Δεν ασχολούμε άλλο μαζί σου.............Δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με έναν κολλημένο όλη μου την ώρα!Καλή χώνεψη και περαστικά σου (δεν εννοώ για το παιχνίδι)!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" (ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ!) ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΗΘΕΙ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ (ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ο ΒΑΓΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΑ). ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ (Η ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑ!).

@ ΜΙΧΑΛΗΣ Τράβα ρε κοπρόσκυλο να κάνεις καμια δουλειά, που είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σ' έναν υπολογιστή και γράφεις σχόλια! Το ρούφηξες το αυγουλάκι σου, πάρτο χαμπάρι! Άντε βγες λίγο έξω να σε φυσήξει ο αέρας, μπας και ξυπνήσει το μυαλό σου, που κοιμάσαι όρθιος! Κοπρίτη, ε κοπρίτη!

ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ DIMITRIS ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ! ΥΓ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΡΓΑΡΑ! ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ (Get a life soon) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!

Αγαπητέ φίλε Μιχάλη μας λες πως ο αρκαδικος ειναι τυχερός και πως δεν αξίζε να σας νικήσει στο 1ο παιχνίδι γιατι κέρδισε ενα πόντο διαφορα μας εσείς την επόμενη αγωνιστική νικησατε τον Ηρακλή με έναν πόντο διαφορά εσείς λοιπών τη ειστε τυχερή ή καλη ομάδα , η προϊστορία μεταξύ ομάδων μέτρα ή όχι γιατι αν μέτρα ο αρκαδικος έχει 5 νίκες και η δόξα 1 όσες φορές είμασταν στην α2 μαζι είμασταν πάντα πανω απο εσάς δεν υποβιβαστηκαμε ποτε σε αντίθεση με την Λευκάδα , να σε ρωτήσω κατι μπαινεις και κρίνεις στα τοπικά σάιτ και τον άλλον ομάδων που σας κέρδισαν η μονο ότι αφορά τον αρκαδικο, μήπως σας πονάει που σας κερδίσαμε και σας ρίξαμε στην Β εθνικη το 2013 , κσι να μας κερδίζατε τότε πάλι θα υποβιβαζωσατε

Μίχαλε.... ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2ος (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑ 7η (ΕΒΔΟΜΗ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...................... ΑΑΑΑΑΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ CHIQUITA. ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΕ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΗ !!!!!)

Ο δεκάλογος της... ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.... ΥΓ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΖΩΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ!

Τασος ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ! ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΨΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ! ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ BUDGET ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΔΙΩΞΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ (ΒΟΥΡΝΑΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΣΑΣ "ΓΛΕΝΤΑΓΕ" ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Α2! ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!! ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ! ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.