Μαυρέας: Μόνο ο Θεός ξέρει πώς χάσαμε

Μαυρέας: Μόνο ο Θεός ξέρει πώς χάσαμε

Ιανουάριος 21, 2019 - 12:09
4 σχόλια

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα βάση της εικόνας της ομάδας του ήταν ο Αντώνης Μαυρέας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση Λέρνας τονίζοντας πως αυτό που έγινε στο Κιβέρι ήταν ένα από τα φαινόμενα που γίνεται κάθε 100 χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα έιπε ο προπονητής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας

"Θεωρώ ότι είναι από τα φαινόμενα του ποδοσφαίρου που γίνονται κάθε 100 χρόνια. Η μία ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και ξαφνικά να χάνουμε 2-0 χωρίς να υπάρχει φάση. Ήμασταν η ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο έχοντας την πρόθεση να το κάνει αυτό παρόλο που δεν είχαμε τις μεγάλες φάσεις. Αυτό που συνέβη εδώ είναι αδιανόητο. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που μόνο ο Θεός ξέρει τι συνέβη. Δεν έχει να κάνει με την ικανότητα η όχι. Ήμασταν σαφέστατα καλύτεροι από τον αντίπαλο μας παρότι το σκορ για κάποιον που δεν ήταν στο γήπεδο ίσως φανερώνει άλλα πράγματα. Κάποιος όμως που ήταν εδώ είδε. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου και καλή συνέχεια στην Ένωση Λέρνας".

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κύριε Μαυρεα μην επικαλείστε τον θεό γιατί εκτίθεστε!!! Τωρα σας φταίει ο θεός σε λίγο θα αρχίσετε να χρεώνετε του παίχτες που θεωρώ ότι ήδη το κάνετε. Αν έχετε τν ευθιξία αναλάβετε την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας!!! Είστε ο πρώτος υπεύθυνος! Αν η ομάδα θέλει να έχει ελπίδες για να μείνει κατηγορία πρέπει να σας απομακρύνουν από τν ομάδα. Αν και να φύγετε τώρα είναι λίγο δύσκολο να σωθεί η ομάδα γιατί τς έχετε αφήσει πολλά κενά σε πολλά επίπεδα... καλά κανείς κ κοροϊδεύεις τν γενικό αρχηγό κ τν πρόεδρο σου μν παίζεις όμως κ με τν νοημοσύνη μας!!! Έλεος!

Ωραία νοοτροπία! "1 φορά στα 100 χρόνια", "μόνο ο θεός ξέρει" κλπ. Εγώ πιστεύω ότι είτε ο θεός υποστήριζε την άλλη ομάδα γιατί είναι οπαδός της, ή οτι φταίει η Αφροδίτη που είχε ευθυγραμμιστεί με την Σελήνη. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

κ. Μαυρέα του ΜΠΑΟΚ, τον Τριαντάφυλλο τον ρωτήσατε που κάνατε δηλώσεις; Υπόπέσατε σε μείζον παράπτωμα. Πάντα ρωτάμε τον Αρχηγό πριν μιλήσουμε. Ίσως ο Αρχηγός σας έλυνε την απορία για το τί συνέβη στο παιχνίδι και χάσατε , γιατί έχει πάρε-δώσε με το Θεό και του το εκμυστηρεύτηκε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.