Κώτσιρας: Δεν είναι ατυχία όταν δέχεσαι τρία γκολ τόσο νωρίς

Κώτσιρας: Δεν είναι ατυχία όταν δέχεσαι τρία γκολ τόσο νωρίς

Ιανουάριος 21, 2019 - 15:01
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως τα λάθη στοίχησαν στην ομάδα του που θα πρέπει να ψάξει να βρει τα αίτια της κακής εικόνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας

Για το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ: "Δεν ήταν ατυχές το αποτέλεσμα. Όταν έχει δεχθεί τρία γκολ μέχρι το 20' σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Έχουμε κάνει πολλά λάθη. Είναι τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με την νέα χρονιά όπου έχουμε δεχθεί τρία τέρματα. Θα πρέπει να μιλήσουμε στα αποδυτήρια να βρούμε τι φταίει και όλοι μαζί σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα έτσι ώστε να μην δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ για να μπορούμε να κοιτάμε τις νίκες".

Για την απώλεια του Τόνσο και επηρεάζει την ομάδα η αποχώρηση του: "Ο Τόνσο για εμάς ήταν ένας πολύ σημαντικός παίχτης και νομίζω φαίνεται ότι πονάμε στην συγκεκριμένη θέση. Στα τρία αυτά παιχνίδια της νέας χρονιάς δεν δείχνουμε να έχουμε αναπληρώσει το κενό του παρόλα αυτά δεν αρμόδιος να μιλήσω γι αυτό. Εμείς ήμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό μας ζητάει ο προπονητής μας ακολουθώντας πιστά τις εντολές του".

Για την ορμητικότητα της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά έχοντας και την ψυχολογία από την νίκη της στο προηγούμενο παιχνίδι στα Γιάννινα. Όταν προηγήθηκε στο δεκάλεπτο ήταν πιο εύκολο για αυτούς. Όταν είσαι με δύο γκολ πίσω τόσο νωρίς μπορεί εύκολα αν  δεν προσέξεις να φτάσεις και στον διασυρμό κόντρα σε μια τέτοια ομάδα. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να περιορίσουμε  την ορμητικότητα της ΑΕΚ με το σκορ να μένει εκεί.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.