Λύση στα καυτά προβλήματα της πόλης ζητούν οι πολίτες της Τρίπολης

Λύση στα καυτά προβλήματα της πόλης ζητούν οι πολίτες της Τρίπολης

Μάιος 26, 2015 - 08:54
3 σχόλια

Η ΄ Ενωση  Ενεργών  Πολιτών  Νομού Αρκαδίας  δέχεται  καθημερινά   πλήθος  παραπόνων   από συμπολίτες  μας  , που  αναφέρονται    στα  καυτά  προβλήματα  της  πόλης  μας  και  ζητούν  την δραστική  παρέμβαση  της  Δημ Αρχής .

Το  κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας που αντί να έχει επιλυθεί ,καθημερινά οξύνεται.
Η  κατάσταση στο κέντρο της πόλης μας  είναι απαράδεκτη. Οποιοσδήποτε καταλαμβάνει πεζοδρόμια πεζόδρομους , με τραπεζοκαθίσματα και καθιστά αδύνατη τη διέλευση των συμπολιτών μας .
Στους πεζόδρομους κυκλοφορούν άνετα αυτοκίνητα μηχανάκια με κίνδυνο των διερχομένων .Οι κανονιστικές διατάξεις που έχουν  αποφασιστεί από τη ν Δημ Αρχή  δεν εφαρμόζονται.
Σε πολλούς δρόμους της πόλης μας δεν υπάρχουν  κάδοι ανακύκλωσης, όπως στη διασταύρωση Δήμητρος και Σοφοκλέους.
Σε πολλές διασταυρώσεις δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες , αποτέλεσμα η δύσκολη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων
Έχουμε  ζητήσει πολλές φορές την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Μπακοπόυλου και Δήμητρος ,για να αποφευχθούν άλλα ατυχήματα κα να μη θρηνήσουμε θύματα Εκεί στεγάζεται το 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Επίσης σε πολλούς δρόμους της πόλης μας υπάρχουν λακκούβες  με κίνδυνο ατυχημάτων διερχομένων και ζημιών οχημάτων , όπως στις οδούς Σπετσεροπούλου, ομήρων  11oυ  Συντάγματος και  σε άλλους δρόμους.
Ο  δρόμος που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο είναι απαράδεκτος , στενός γεμάτος λακκούβες  χωρίς φωτισμό .Έχουν περάσει χρόνια από την λειτουργία του   και κανείς από τους Άρχοντες της Περιφέρειας και Δήμου   δεν ενδιαφέρθηκαν για τη βελτίωση του . Για να εντοπίσει  κανείς το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυξίδα.
Τα αδέσποτα σκυλιά  συνεχίζουν  να παρελαύνουν στις πλατείες  και   στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας ,με κίνδυνο των περαστικών.

Η Δημοτική Αρχή θα  πρέπει  να ορίσει παρκινγκ για τα διερχόμενα τουριστικά λεωφορεία, διότι πολλές φορές δεν βρίσκουν να παρκάρουν  και  αναγκάζονται  να φεύγουν για άλλες πόλεις .

Η Ένωση Ενεργών Πολιτών προτείνει στη Περιφέρεια και στη Δημ Αρχή  όπως οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού , και Δημοτικού Συμβουλίου να μεταδίδονται από τηλεόραση ώστε ο πολίτης να έχει προσωπική άποψη  για όλα τα θέματα.

Η Ε.Ε.Π  είναι εδώ για να ελέγχει  καλοπροαίρετα ,να μεταφέρει στις αρμόδιες Αρχές τη φωνή των πολιτών ,να συνεργάζεται με  αυτές και να βοηθεί όσο μπορεί στην επίλυση προβλημάτων

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ                     

ΝΟΜΟΥΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Για τα παρκαρισμενα αυτοκινητα στα πεζοδρομια δε γινεται τιποτα. Εχω παρει ποσες φορες τη αστυνομια και δεν ερχεται καν. Ασε που αν ειναι στην πολη, απλα καθονται σε μ,ια γωνια και χαζευουν τους περαστικους μ ενα φραπε στο χερι ενω πισω απ την πλατη τους γινεται χαμος!

Η Ένωση Ενεργών Πολιτών προτείνει στη Περιφέρεια και στη Δημ Αρχή όπως οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού , και Δημοτικού Συμβουλίου να μεταδίδονται από τηλεόραση ώστε ο πολίτης να έχει προσωπική άποψη για όλα τα θέματα Αν μπούνε αυτά στην τηλεόραση θα μπούμε μετά κι εμείς και θα τους λυντσάρουμε...αφήστε, μη βρεθούμε και μπλεγμένοι από το πουθενά.

Λύση θα δωθεί μόνο με αλλαγή της νοοτροπίας απο χωριού σε πόλης! Όσο ο τριπολιτσιώτης δεν αλλάζει μυαλό και δεν τιμωρείται με τσουχτερά πρόστιμα για το μυαλό που δε βάζει τόσο θα συνεχίζουμε να βλέπουμε διπλοπαρκαρισμένα παντού και τόσο θα βλέπουμε να στρίβουν χωρίς φλας και να κάνουμε ο,τι βλακεία τους περάσει απο το μυαλό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.