Ενημέρωση από τον Παπαδόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων

Ενημέρωση από τον Παπαδόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων

Μάιος 26, 2015 - 08:42
0 σχόλια

Την Δευτέρα 25 Μαΐου  ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης δέχθηκε στο γραφείο του τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και όλους τους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην συνάντηση είχαν καλεστεί και παραβρέθηκαν 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου , την Μεγαλόπολη εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Διονύσιος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιωάννης Μπάζιος.

Στην έναρξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου στην Μεγαλόπολη, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε το σώμα για όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η επιστολή που έλαβαν οι προσκεκλημένοι, είχε σαν αντικείμενο της συνάντησης την συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων και οι κινήσεις στις οποίες οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου έχουν προβεί, αλλά και τις αποφάσεις που έχουν εκτελέσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το κλείσιμο των ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο κ.Παναγιωτόπουλος, που ασκεί καθήκοντα γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά και ειδικοί συνεργάτες και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΚΑ. Η συνάντηση αφορούσε στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης απάντησε και σε σχετικό ερώτημα του Ιωάννη Γεωργακόπουλου , για την συνέντευξη του στα Νέα της Μεγαλόπολης και αν έχει αλλάξει η άποψη του και η θέση της πλειοψηφίας για να έρθουν απορρίμματα στον χώρο της Μεγαλόπολης. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή και ότι όποιος διαβάσει τις ακριβείς δηλώσεις του θα καταλάβει τι εννοούσε.

δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ

δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης, την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Δ.Σ. Μεγαλόπολης - Ενημέρωση για αποκατάσταση ΧΑΔΑ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.