Λευτεριά στα ρουσφέτια!

Λευτεριά στα ρουσφέτια!

Απρίλιος 29, 2017 - 18:46
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Λευτεριά στα ρουσφέτια, αδέρφια! Εκεί που σκοτωνόταν ο Αλέξης με τον Κυριάκο για την τροπολογία που έφερε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και δίχως να συνοδεύεται από έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, και ο Κυριάκος άφηνε κάτι υπονοούμενα του τύπου «έλα τώρα, ξέρετε ποιος είναι ο επιχειρηματίας», ο Καμμένος πήρε την κατάσταση πάνω του και τους ξαλάφρωσε όλους:

«Εκπλήσσομαι από τη θέση της ΝΔ. Είναι μικρός ο κόσμος. Θα του έλεγα να ρωτήσει τους βουλευτές της ΝΔ που εκλιπαρούσαν τον Ιβάν Σαββίδη το 2013 να πάρει τη ΣΕΚΑΠ. Ρωτήστε τον κ. Κεδίκογλου που εκλιπαρούσε να πάρει ο Σαββίδης τη ΣΕΚΑΠ. Γιατί δεν ρωτάτε βουλευτές της ΝΔ από τη Μακεδονία που εκλιπαρούσαν τον Σαββίδη. Τότε η ΝΔ είχε υποσχεθεί όχι μόνο διαγραφή παλιών προστίμων αλλά και ότι τα μηχανήματα που είχαν μπλοκάρει στα τελωνεία θα απελευθερώνονταν χωρίς πρόστιμα. Καταθέτει ονομαστική για όσα έπρεπε να κάνει όταν ήταν στην κυβέρνηση. Αυτό που εμείς λέμε είναι ότι θα φέρουμε τροπολογία και όπου υπάρχουν επενδύσεις σε επιχειρήσεις που πάνε να κλείσουν. Πράττετε αντεθνικά όπως οι ευρωβουλευτές σας. Εμποδίζετε επενδύσεις, ακόμα και εκείνες που εσείς φέρατε φιλώντας κατουρημένες ποδιές του Σαββίδη», είπε με το γνωστό του ύφος ο υπουργός Άμυνας.

Ο καλύτερος κέρδισε τον Ιβάν Σαββίδη! Και ο καλύτερος είναι οι ΣυριζΑνέλ! Διότι ο Ιβάν είχε προσπαθήσει επί Καραμανλή να πάρει λιμάνι, αλλά ο Κωστάκης είχε τάξει στους Κινέζους. Το 2012 πήρε ΠΑΟΚ, πήρε Μακεδονία Παλλάς, πήρε τη ΣΕΚΑΠ. Για την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει φωτογραφική τροπολογία όταν είχε πρωτοβγεί κυβέρνηση. Και ο Ιβάν ανταπόδωσε, και μεταμορφώθηκε σε λαγό στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

Έτσι τα βρήκαν, έτσι τα συνεχίζουν και έτσι παίζεται το παιχνίδι! Μόνο που ο Αλέξης είχε προχθές ένα ύφος «δεν βαριέσαι...». Ο ίδιος και ο υπουργός του αποκάλυψαν το όνομα του ρουσφετιού μέσα στη Βουλή!

Λευτεριά στα ρουσφέτια, λοιπόν! Εξάλλου, Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες, Μπόμπολες και λοιποί κυβερνούν την Ελλάδα, μας πειράζει που λέμε το όνομά τους στη Βουλή όταν τους κάνουμε χατηράκια;

Ουπς! Όχι πια... Τώρα μπαίνει ο Ιβάν ο Τρομερός στο παιχνίδι και λένε ότι θα αγοράσει Mega και ΔΟΛ κοψοχρονιά.

Η διαπλοκή δεν νικιέται. Απλώς... αντικαθίσταται.

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Kαι στη μέση ο κουμπάρος, όλως τυχαίως Ραφηνοκουρασμένος που έσπευσε να συμφωνήσει στην αύξηση της εργοδοτικής εισφοράς μαζί με τον έτερο Καπαπδόκη Μίχαλο της επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.