Πρωτομαγιά με ψησταριές και μουσική στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πρωτομαγιά με ψησταριές και μουσική στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Απρίλιος 29, 2017 - 18:21
0 σχόλια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, καλεί τα μέλη του και όλους τους ΑγιαΣοφίτες, την Δευτέρα (1 Μαΐου), στο χώρο των Αγίων Αναργύρων, σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά και να υποδεχθούμε το όμορφο Καλοκαίρι, που κατά τα φαινόμενα εφέτος θα είναι πρώιμο.

Ο Πολιτ/κος Σύλλογος θα ψήσει και θα διαθέσει (μεσημβρινές περίπου ώρες) τρία (3) σουβλιστά αρνιά, μπόλικο κέφι, τραπεζοκαθίσματα και μουσική.

Τα υπόλοιπα (τυχόν δική του ψησταριά ο καθένας, ψωμί, ορεκτικά, ποτήρια κ.α. ελαφρές οικοσκευές) ας τα διαθέσουν οι επισκέπτες, ώστε να ελαφρύνουν το έργο του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα τούτη την ημέρα, με φαγοπότι δίπλα στην ψησταριά, με κουβεντολόι, αλλά και κοντινούς περιπάτους στη γύρω περιοχή……, απολαμβάνοντας και θαυμάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της Άνοιξης, που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας, τις οποίες «προσπερνά» το αφηρημένο ανθρώπινο μάτι, όχι όμως και ο φωτογραφικός φακός!

(ΠΗΓΗ: agiasofiablog.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.