Κύπελλο Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Τεγέα 1-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Τεγέα 1-0 (vid)

Φεβρουάριος 12, 2020 - 20:14
1 σχόλια

Με ένα γκολ του νεαρού Καψάλη στο 85ο λεπτό όπου λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή ο Πανθυρεατικός κέρδισε με 1-0 την Τεγέα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τρίπολης (Σάββατο 29/2, 15:00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες ο Πανθυρεατικός είχε τον έλεγχο με την Τεγέα να είναι προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα με σαφή πρόθεση να μην αφήσει χώρους στην ομάδα του Άστρους.

Οι κιτρινόμαυροι φωνάζουν για την φάση του 43ου λεπτού όταν μετά από φάουλ έξω από την περιοχή του Αγγελόπουλου η μπάλα πέρασε την γραμμή με τον Κωσταντόπουλο και τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση και έδωσε στον Πανθυρεατικό το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς ήρθε στο 85ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Αγγελόπουλου έξω από την περιοχή και απόκρουση του Κωσνταντόπουλου ο Καψάλης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το τελικό 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αστρινοί έριξαν 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές 14, 15 και 16 ετών στην "μάχη" αυτή με τον νεαρό 14χρονό Παναγιώτη Σαβούρδο που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα να στους διακριθέντες για την ομάδα του.

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την Τεγέα.

Πανθυρεατικός: Κοζιώτης, Μπάρλας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης Δ,. Σαβούρδος, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι., Δριμούρας, Κωταϊδης, Σάκουλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καψάλης, Ντερβίσι, Σούρσος, Κόλλιας.

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Νέζος, Πλαντζάς, Τσιώρος, Βρούβας, Γκίτζιας, Στασινός, Λιακόπουλος, Τζήλος, Καραμπέτσος, Σπηλιωτόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Λεσάι, Βλάσης, Δούκας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Πανθυρεατικός-Τεγέα 1-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.