Κόβουν την πίτα τους οι Tigers

Κόβουν την πίτα τους οι Tigers

Ιανουάριος 09, 2020 - 18:01
4 σχόλια

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτα τους θα πραγματοποιήσουν οι Tigers στα γραφεία του Συνδέσμου την Παρασκευή 21:00 κάνοντας το δικό τους ξεχωριστό κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά

"Το 2020 μπήκε για τα καλά και οι ΤΙΓΡΕΙΣ εύχονται υγεία σε όλο τον κόσμο με πολύ ΑΣΤΕΡΑ, περισσότερες κερκίδες, σεβασμό στους οπαδούς και επιτέλους ένα πιο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ποδόσφαιρο χωρίς τα τοξικά συμφέροντα των μεν και των δε.

Μετά την απαγόρευση παρουσίας μας στο Περιστέρι χωρίς ουσιαστικό λόγο και την ανικανότητα διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου, συνεχίζουμε με την ΚΟΠΗ της ΠΙΤΑΣ στο Σύνδεσμό μας, ΑΥΡΙΟ και ΩΡΑ 21:00. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν βγήκε νωρίτερα η ανακοίνωση, όμως τα περισσότερα μέλη έχουν ενημερωθεί.

Καλούμε λοιπόν όλους τους ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥΣ και τον κόσμο της πόλης που γουστάρει το Αστέρι να δώσουν το παρών αύριο βράδυ σε μια ξεχωριστή εκδήλωση να βγάλουμε γούστα, με τα ποτά να ρέουν, τα σουβλάκια αμέτρητα και τις ροκιές στη διαπασών!!

Εκεί παρόντες θα είναι ήδη παίκτες της ομάδας να νιώσουν τον κιτρινομπλέ παλμό και εννοείται να φωνάξουν Αστεριανά συνθήματα. Επίσης δώρα - έκπληξη στους τυχερούς της βραδιάς.

Τέλος να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα αδερφού. Οπαδός και αλληλεγγύη πάνε μαζί.

Τιμή εισόδου στο πάρτι: 5€

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΟΥ".

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είσαστε τόσοι πολλοί που πρέπει να κόψετε πίτα από σουβλάκι.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ και πολλά ΧΑ Ραχούλες.

@21:37 Εσύ παιδάκι μου έχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Απορώ πώς δεν σε έχουν μαζέψει ακόμα και σ' αφήνουν να κυκλοφορείς ελεύθερος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.