Διαιτητική τριάδα Super League στο ντέρμπι της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό

Διαιτητική τριάδα Super League στο ντέρμπι της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό

Ιανουάριος 09, 2020 - 19:28
0 σχόλια

Το 2020 κάνει πρεμιέρα με ένα σπουδαίο παιχνίδι μιας και η 12η αγωνιστική και πρώτη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό την  Κυριακή (12/1, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης.

Ο αγώνας αυτός έχει την δική του ξεχωριστή σημασία και για τις δύο ομάδες καθώς τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην συγκλονιστική κούρσα της κορυφής του πρωταθλήματος και όλα τα φώτα έχουν πέσει στο Δημητσάνα-Πανθυρεατικός.

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας για το μεγάλο αυτό παιχνίδι επιλέγει και ορίζει τους πλέον έμπειρους καθώς η αναμέτρηση της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό θα έχει διαιτητικό χρώμα από Super League με τους διεθνής Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, Τρύφωνα Πετρόπουλο και Κώστα Τριανταφύλλου να αποτελούν την διαιτητική τριάδα με τον Σωτήρη Μπέλτσο να είναι ο παρατηρητής του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας για μία ακόμα αγωνιστική κάνει ενδεδειγμένη επιλογή διαιτητών στα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα όπου δίχως καμιά αμφιβολία όπως μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών με τις ισορροπίες να είναι τόσο κοντά σε όλα τα επίπεδα (κορυφή και ουρά).

Οι ορισμοί των διαιτητών από πλευράς της αρμόδιας επιτροπής διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας γίνεται σε κάθε αγωνιστική μελετημένα και με μεγάλη προσοχή και αυτό ασφαλώς αποτελεί ένα ακόμα credit στην πολύ καλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος που παρακολουθούμε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.