Κωνστατινόπουλος: Ο νόμος για την πρώτη κατοικία προστατεύει τους πλούσιους

Κωνστατινόπουλος: Ο νόμος για την πρώτη κατοικία προστατεύει τους πλούσιους

Μάρτιος 28, 2019 - 13:04
3 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του παραθέτει τρία παραδείγματα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για να επισημάνει ότι ο νέος νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας προστατεύει τους έχοντες και όχι τους αδύναμους και συνεπείς δανειολήπτες:

Δείτε παρακάτω τρία παραδείγματα που παρουσίασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και αποδεικνύουν ότι ο Νέος Νόμος για την προστασία της ά κατοικίας προστατεύει τους πλούσιους και όχι τους αδύναμους και συνεπείς.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν μαζί την παραπάνω τροπολογία!

-Οφειλέτης άνεργος με 0 εισόδημα και αξία κύριας κατοικίας 30.000 ευρώ, χωρίς άλλα περιουσιακά στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) με οφειλή 131.000 ευρώ βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ λόγω οφειλής.
-Οφειλέτης έγγαμος με 21.000 ευρώ εισόδημα, με αντικειμενική αξία κύριας κατοικίας 250.000 ευρώ και εμπορική αξία 500.000 ευρώ, με πολυτελέστατο όχημα 80.000 ευρώ, με οφειλή 516.000 ευρώ- 129.000 ευρώ σε 4 διαφορετικά πιστωτικά ιδρύματα- βρίσκεται ΕΝΤΟΣ ΡΎΘΜΙΣΗΣ.
-Οφειλέτης άγαμος με 12.551 ευρώ εισόδημα (1.045 ευρώ μηνιαίως), με αξία κύριας κατοικίας 30.000 ευρώ, χωρίς λοιπά περιουσιακά στοιχεία (κινητά ή ακίνητα), με οφειλή 50.000 ευρώ βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ λόγω εισοδήματος.

 


3 Σχόλια

Ο πρώτος αν δεν έχει εισόδημα πώς θα πληρώνει για το σπίτι; Και με την προηγούμενη ρύθμιση έπρεπε να πληρώνεις για το σπίτι σου. Δεν σου δινόταν δωρεάων. Ο δεύτερος θα πληρώνει μεγάλη δόση και για πολλά χρόνια για να σώσει το σπίτι, το αυτοκίνητο του θα εκποιηθεί, και οι καταθέσεις τους θα μοιραστούν στους δανειστές του.

Και τι πρόβλημα έχεις εσύ ρε; Οι πλούσιοι δεν πρέπει να προστατεύονται; Προστατέψτε τις μειοψηφίες!

Με τις ηλιθιότητες που λες, πόσα ψηφαλάκια νομίζεις ότι θα πάρεις; Ποιο φυτό θα πιστέψει την καλή σου πίστη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.