Κωνσταντινόπουλος: Τα χρήματα υπάρχουν και άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Αρκαδία

Κωνσταντινόπουλος: Τα χρήματα υπάρχουν και άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Αρκαδία

Δεκέμβριος 27, 2014 - 21:19
8 σχόλια

Στην Κανδήλα βρέθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου, όπου και παραχώρησε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή.

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Σταμάτης, πρόεδρος του τοπικού οργανισμού βελτιώσεων της Κανδήλας, ο σκοπός της συνέντευξης Τύπου δεν ήταν άλλος από την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης των παράλληλων έργων που αφορούν στον αναδασμό του κάμπου στην τοπική  κοινότητα της Κανδήλας. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος αντεπεξήλθε και βοήθησε το χωριό.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Δ. Παυλής έλαβε τον λόγο και τόνισε ότι στόχος του είναι η στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, προκειμένου οι καλλιέργειες να αποφέρουν καλύτερο εισόδημα, σε συνδυασμό με τις συνέργειες που είναι στο πρόγραμμα. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν δεν αφορούν μόνο στον πρώην Δήμο Λεβιδίου, όπως ανέφερε, αλλά έχουν να κάνουν με τα χωριά ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης.

Ο δήμαρχος μίλησε για τις παρεμβάσεις στις οποίες θα προβεί η δημοτική αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, όπως για παράδειγμα τα έργα οδοποιίας στο Άγαλι, στον Ορχομενό, στο Λεβίδι, στη Βλαχέρνα. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε και τον  αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελο Γιαννακούρα για τη συνεισφορά του στα έργα.

Ο υφυπουργός με παρεμβάσεις που έκανε, ενίσχυσε τις προσπάθειες να προχωρήσουν έργα τα οποία είχαν βαλτώσει αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται καθημερινά χωρίς λόγο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προηγούμενη δημοτική αρχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην προηγούμενη δημοτική αρχή υπήρχαν παιδιά και απόπαιδα, όπως η Βλαχέρνα που έχει πρόβλημα με το νερό. Η δημοτική αρχή Παυλή, εξασφαλίζοντας χρήματα από το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων, εξασφάλισε το ποσό για να γίνει η αντικατάσταση του υδραγωγείου της Βλαχέρνας. Επίσης, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων έχουν ενταχθεί πολλά έργα οδοποιίας από το χωριό Κάψια έως την Παναγίτσα».

Θέλουμε να στηρίξουμε την Περιφέρεια

Έπειτα, ο υφυπουργός βεβαίωσε ότι τα χρήματα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι εξασφαλισμένα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση του Δήμου Τρίπολης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, τα ενταγμένα έργα που αφορούν στην περιοχή έχουν προϋπολογισμό περίπου 17 εκατ. ευρώ.

Κλείνοντας, τόνισε: «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας. Τα χρήματα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι εξασφαλισμένα.

Άμεσα από την επόμενη εβδομάδα θα είναι δυνατόν να δημοπρατηθούν έργα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για τον Δήμο Τρίπολης.


8 Σχόλια

ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ? ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ?

ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΡΕΠΠΑΣ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ;;;;;;;

΄Τόσο καιρό Οδυσσέα μου που ήσουν? Τώρα που μυρίστηκες εκλογές θυμήθηκες την Κανδήλα και την Περιφέρεια? Δε ντρέπεσαι που κυκλοφορείς και με τον Παυλή μαζί και φλομώνετε και οι δύο τον κόσμο σε ψέματα?

Εκεί που βρίζονταν κάποτε τώρα γίνανε κολλητοί και έχουν και κοινό όραμα? Από οράματα Οδυσσέα μου χορτάσαμε Και καλά ο Παυλής είναι Μέγας ***, εσύ γιατί εκτίθεσαι?

Το έργο της Κανδήλας θα εκτελειται και δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ γιατί ο κάμπος δίνει καλό ψωμί τόσα χρόνια στον κοκκινοτρίχη και στην μετρέσα του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.