Γλέντι από την γουρουνοπαρέα Μαινάλου για τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου (pics,vid)

Γλέντι από την γουρουνοπαρέα Μαινάλου για τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου (pics,vid)

Ιανουάριος 28, 2018 - 20:19
4 σχόλια

Με ένα μεγάλο γλέντι γιόρτασαν οι κυνηγοί της «γουρουνοπαρέας Μαινάλου»  το τέλος της κυνηγετικής περιόδου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, με την καθιερωμένη γιορτή για την λήξη του κυνηγιού του αγριόχοιρου, στο στέκι της, στη γνωστή της ομάδας στην «καλύβα» στην Πιάνα.

Ο αρχηγός της παρέας Κώστας Δημόπουλος και όλοι οι φίλοι του κυνηγιού είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο τραπέζι με ψητά κρέατα και την παραδοσιακή σούπα με βραστό κρέας. Από την γιορτή δεν έλειπε και η μουσική υπόκρουση από το κλαρίνο του κ. Ροζή.

 Κατά την διάρκεια της γιορτής έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το φλουρί της οποίας κέρδισε ο κ. Μαριόλας Θανάσης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γλέντι από την γουρουνοπαρέα Μαινάλου για τη λήξη της κυνηγητικής περιόδου


4 Σχόλια

@14.24 Ξέρεις εσύ από βελάσματα, τέτοιο πρόβατο που είσαι...

Όλοι εκεί, βλέπω...Ακόμα κι ο wannabe δήμαρχος Τρίπολης, που δεν πρόκειται όμως, ούτε στη Δευτέρα Παρουσία...Συγγνώμη, κ. δήμαρχε...Αλλά έχει να πέσει πολύ φάπα στις εκλογές...Μαζί με τον πρώην μεντορά σου το Μήτshιο θα τις τρώτε...

κλαρίνο, νταουλόβεργες, κράσος, μεζεκλίκια και ξερό ψωμί.... να ζήσει η ψωροκώσταινα βρεεεεεϊ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζήτω η Ανάπτυξη !!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.