Γιατί δεν ανοίγει η Εθνική Τράπεζα στην Μεγαλόπολη;

Γιατί δεν ανοίγει η Εθνική Τράπεζα στην Μεγαλόπολη;

Ιούλιος 02, 2015 - 11:24
1 σχόλια

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα ανάληψης από τα ΑΤΜ , θα πρέπει να προσέλθουν σε συγκεκριμένα τραπεζικά καταστήματα , προκειμένου  να μπορέσουν να πάρουν εως 120 ευρώ την εβδομάδα.

Στην πόλη της Μεγαλόπολης το μεγαλύτερο σύνολο των συνταξιούχων πληρώνεται μέσω της Εθνικής Τράπεζας. Και όμως κάποιοι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται να ανοίξει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Μεγαλόπολη.

Κάποιοι αρμόδιοι αποφάσισαν ότι πρέπει οι συνταξιούχοι αυτοί να μετακινηθούν μέχρι τον Μελιγαλά η την Τρίπολη που σημειωτέον εκεί έχουν ανοίξει 2 υποκαταστήματα της Εθνικής. Γιατί δεν ανοίγει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Μεγαλόπολη;

Ποιοι επέλεξαν και με ποια κριτήρια να παραμείνει κλειστό και αν ταλαιπωρούνται οι συνταξιούχοι; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει πως θα πάρουν χρήματα αυτοί οι συμπολίτες μας;

Αύριο είναι Παρασκευή.  Καλό θα ήταν έστω για μια ημέρα να ανοίξει η Εθνική Τράπεζα στην Μεγαλόπολη.

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

γιατί δική σας είναι να ανοίξει? των ροτσιλντ είναι και της ιεράς συνόδου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.