Γ. Ζησόπουλος «Συγνώμη στον κόσμο του Αστέρα»

Γ. Ζησόπουλος «Συγνώμη στον κόσμο του Αστέρα»

Ιανουάριος 27, 2015 - 22:42
1 σχόλια

«Παίρνουμε την ευθύνη» δήλωσε ο αρχηγός του Αστέρα, Γιώργος Ζησόπουλος αμέσως μετά την ήττα-αποκλεισμό του Αστέρα από τον Ηρακλή. Επίσης τόνισε πως πρέπει να τους γίνει μάθημα αυτό το ατυχές αποτέλεσμα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.\

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Ζησούπουλου:

Για την ήττα από τον Ηρακλή «Πρέπει να διδασκόμαστε κάτι από όλα τα ατυχεί αποτελέσματα. Εμείς σαν παίκτες παίρνουμε την ευθύνη και εγώ σαν αρχηγός θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, από την διοίκηση και γενικά από όλους. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να γιγαντώσει, να μας διδάξει πολλά και στο τέλος να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί σαν ομάδα, ώστε να μην επαναληφθεί γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και από την στιγμή που ο στόχος του κυπέλλου πλέον δεν είναι εφικτός, να κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα και να πάμε παρακάτω».

Για το αν υπήρχε υπεροψία από την μεριά του Αστέρα «Νομίζω ότι διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς φάση και ο Ηρακλής στην μόνη φάση που έκανε κατάφερε και σκόραρε. Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας μπορέσει και σκοράρει, γιγαντώνεται και μπαίνει σε όλες τις μονομαχίες, εμείς είτε ανορθόδοξα είτε με ορθόδοξο τρόπο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Το παλέψαμε αλλά αυτή η προσπάθεια δεν ανταμείφτηκε. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε εδώ και συνεχίζουμε».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο ΖΗΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ??? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Η ΟΜΑΔΑ .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.