Στάικος Βεργέτης: «Δεν υποτίμησα το παιχνίδι»

Στάικος Βεργέτης: «Δεν υποτίμησα το παιχνίδι»

Ιανουάριος 27, 2015 - 22:34
8 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό του Αστέρα από τον Ηρακλή τόνισε πως δεν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε πάθος.Παράλληλα ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και δήλωσε πως είναι στενοχωρημένοι από το άσχημο αυτό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Σήμερα υποστήκαμε μια ήττα αποκλεισμού και είμαστε στεναχωρημένοι και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο αν έχεις πάθος μπορείς να κερδίσεις, αν δεν το έχεις μπορείς να χάσεις. Υπήρξε από την πλευρά μου ευθύνη γιατί ήθελα να ξεκουράσω κάποια παιδιά. Κάποια παιδιά δεν ανταπεξήλθαν στον αγώνα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα εκεί».

Για το αν ο Αστέρας υποτίμησε το παιχνίδι: «Δεν υποτίμησα το παιχνίδι. Προσπάθησα να το μεταβιβάσω στα παιδιά, αλλά αντιδράσαμε μόνο μετά το γκολ που δεχτήκαμε".

Για τους φιλάθλους: "Οι φίλαθλοι πρέπει να ειναι περήφανοί, ο Αστέρας δεν χρωστάει πουθενά, δεν χρωστάει σε παίκτες, δεν έχει κάνει ατασθαλίες για να βρεθεί εκεί που είναι σήμερα».

Για την αλλαγή του Μπαντιμπαντά: «Αισθάνθηκε λίγο βαρύ το πόδι του και ζήτησε αλλαγή». 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

κΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕς ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ?? ΑΣΕ ΡΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ .....

Η συγγνώμη δεν φτάνει!! Το πάθος δεν μεταβιβάζεται και πρέπει να το έχει κανείς μέσα του και να πιστεύει σ΄ αυτό που κάνει ... Ποιος να πιστέψει , οι φυλές του ...Ισραήλ ??? Αυτοί κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους . Αν με κάθε αρνητικό αποτέλεσμα ήξεραν ότι θα τους κοπεί η μάσα , τότε θα βλέπαμε αν είχανε πάθος ή όχι ... Και με την ευκαιρία Στάικο, τον Μάσα γιατί τον είχες ...θεατή ??

Μάσα , Μουνάφο, Γιαννιώτας πού πίνανε καφέ κύριε Στάικο , στον πάγκο ??? Μη λες λοιπόν ότι δεν υποτίμησες το παιχνίδι ... Μου φαίνεται ότι έχουν πάρει αέρα τα μυαλά ορισμένων.

Ολα εδώ πληρώνονται. Μιλάω για τον υποβιβασμό του Ηρακλή.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟΣ Ο << Α Σ Τ Ε Ρ Α Σ >> ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο Σ Τ Α Ι Κ Ο Β Ε Ρ Γ Ε Τ Η.

Δεν είναι έτσι αγαπητέ .. Η ομάδα πρέπει να μην εφησυχάζει ποτέ ! Πάντα πρέπει να έχει βασικό στόχο τις νίκες, σε κάθε αγώνα. Τί κι΄αν έχει κερδίσει αγώνες ? Μπράβο της.. Και τί πρέπει δηλαδή να πούμε ότι καλά έκανε που αποκλείστηκε από το κύπελο ? Οχι φίλε ... Οι νίκες είναι αυτοσκοπός και οι ήττες όταν γίνονται με αυτό τον τρόπο απαράδεκτες ... Αλλο να παίζεις με ανώτερο αντίπαλο και άλλο με ομάδα Β κατηγορίας ...Δεν υπάρχει δικαιολογία γι' αυτό ... Αλλωστε οι επιλογές του προπονητή ήσαν αυτές που εξόργισαν ....

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.........ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.........ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ......ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΚΥΠΕΛΛΟ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.