Τ. Τσοκάνης «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Τ. Τσοκάνης «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Ιανουάριος 27, 2015 - 23:01
0 σχόλια

«Δυστυχώς φύγαμε γρήγορα από ένα στόχο» δήλωσε ο Τάσος Τσοκάνης μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Ο αμυντικός του Αστέρα δήλωσε επίσης πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει την συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τάσου Τσοκάνη:

Για το αποτέλεσμα «Έχουμε δύσκολη συνέχεια και η ομάδα πρέπει να σηκωθεί. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Για το τι έφταιξε «Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά σίγουρα δεν ήμασταν καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ειδικά μετά το γκολ πιστεύω πως δεν αντιδράσαμε καθόλου».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στην συνέχεια «Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε σοβαροί και να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και με τον Ηρακλή, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και φύγαμε από έναν στόχο πολύ γρήγορα».

Για τον κόσμο του Αστέρα «Σίγουρα ο κόσμος στεναχωρήθηκε και απογοητεύτηκε αλλά τόσο εμείς όσο και ο κόσμος δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».

Για τον αγώνα με την Καλλονή «Είναι ένας τελικό για εμάς. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε ότι θα τους πάρουμε».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.