Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή (pics)

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή (pics)

Οκτώβριος 07, 2020 - 11:57
34 σχόλια

Εγκληματική οργάνωση έκρινε τη Χρυσή Αυγή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Γερμενής, Παναγιώταρος και Παπάς

Ένοχους έκρινε το δικαστήρίο τους 15 από τους 17 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία Φύσσα με πρώτο τον Γιώργο Ρουπακιά πλην των κατηγορουμένων Σαντοριναίο και Τσακανίκα.

Για τη δολοφονία Φύσσα ένοχοι κρίθηκαν:

Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης
Γεώργιος Δήμου
Ελπιδοφόρος Καλαρίτης
Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός
Κωνσταντίνος Κορκοβίλης
Αναστάσιος Μιχάλαρος
Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης
Γεώργιος Σκάλκος
Γέωργιος Σταμπέλος
Λέων Τσαλίκης
Αθανάσιος Τσόρβας
Νικόλαος Τσόρβας και
Αριστοτέλης Χρυσαφίτης

Παράλληλα ένοχοι κρίθηκαν και όλοι όλοι όσοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των Αιγύπτιων ψαράδων.

Όσον αφορά την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκρινε ένοχους οι κατηγορούμενοι Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης ενώ για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Τελευταία θα είναι η απόφαση για το μείζον ζήτημα του χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Φωτογραφίες EUROKINISSI

Ειδήσεις: 

34 Σχόλια

Σήμερα η Δημοκρατία κέρδισε μια μάχη. Οι ναζί στη φυλακή! Το ένα άκρο μέσα! Θα κερδίσει τον πόλεμο μόλις χώσει και τους λοιπούς φασίστες μέσα, το άλλο άκρο!

Βιαζόσουν τόσο πολύ που δεν έστειλες το εμετικό σου σχόλιο με το ψευδώνυμο του ψυχωτικού του πληκτρολογίου καθώς και επίτιμου της συμμορίας των πέντε.

12:19 Μη ζεις με τις παρωπίδες των δυο άκρων και ότι άλλο σου καλλιεργούν τα χρεοκοπημένα ιδιωτικά κανάλια! Οι μπουκωμένοι δημοσιογράφοι σου λένε αυτά που τους πληρώνουν να πούνε, εσύ δεν έχεις κρίση και γνώση της ιστορίας; Έχεις διαβάσει ένα έργο κάποιου σοβαρού ιστορικού που ασπάζεται την ψευτοθεωρία των δυο άκρων;

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαιρόμαστε ή να αισθανόμαστε οργή. Το πανηγυράκι, που στήθηκε από χτες-προχτές, μόνο νίκη της δημοκρατίας δεν πρέπει να θεωρηθεί. Τα κόμματα δεν είναι δημοκρατικά. Τα ΜΜΕ δεν είναι δημοκρατικά. Ο «κόσμος» δεν ξέρει τι σημαίνει δημοκρατία. Μόνο μια ισχνή μειοψηφία στους επαγγελματίες πολιτικούς, στα ΜΜΕ, στον «κόσμο» έχει δημοκρατική συνείδηση. Τη λέξη δημοκρατία όλοι αυτοί, οι εχθροί της, την έχουν κάνει καραμέλα. Ο Τασούλας είναι δημοκράτης; Ο Κουτσούμπας; Ο Πολάκης; Τα ΜΜΕ; Ο γείτονάς μου που φωνάζει «καλά του έκανε» αναφερόμενος στον 64χρονο που σκότωσε τον 18χρονο;

Έχεις διαβάσει εσύ κάποιο τέτοιο έργο; Δεν ζεις στην Ελλάδα; Η ιστορία το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια για τα ακρα! Παντού υπάρχουν τα άκρα και το χειρότερο είναι ότι το σύστημα μας είναι έτσι κατασκευασμενο να υπάρχουν τα άκρα γιατί τα θέλουν! Κ είμαι απόλυτα βέβαιος οτι αργά ή γρήγορα κάποιο άλλο μαύρο άκρο θα εμφανιστεί γιατί δεν γίνεται να υπάρχει το κόκκινο μόνο του!

Έχεις διαβάσει εσύ κάποιο τέτοιο έργο; Δεν ζεις στην Ελλάδα; Η ιστορία το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια για τα ακρα! Παντού υπάρχουν τα άκρα και το χειρότερο είναι ότι το σύστημα μας είναι έτσι κατασκευασμενο να υπάρχουν τα άκρα γιατί τα θέλουν! Κ είμαι απόλυτα βέβαιος οτι αργά ή γρήγορα κάποιο άλλο μαύρο άκρο θα εμφανιστεί γιατί δεν γίνεται να υπάρχει το κόκκινο μόνο του!

Ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου το γύρισε στην ανωνυμία. Ο Σύριζα είναι κόκκινο άκρο; Καταπληκτικό ανέκδοτο.

Τώρα που χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση η χρυσή αυγή δεν θα πάρει τα 10000000 ευρώ δηλ με 6 % παίρνει τόσα τα αλλά κόμματα ποσό τα πληρώνουμε .

Σ θιξανε το κόμμα?; Δεν είναι άκρο; Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ το αδερφάκι του δεν είναι άκρο; Πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΎΡΙΖΑ το ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ήταν συνιστώσα του; Όλοι μαζί δεν στηρίζουν 17Ν ή αυτό το ξεχνάμε; Ποιοι ητνα υπερασπιστές στη δική; Από πιο μπλοκ στη πορεία βγήκαν οι μπαχαλακιδες και έκαψαν την μαρφιν; Αλλά ξέχασα αυτοί είναι, ανθρωπιστες δεν είναι φασίστες!

Να ξανα σημειωθεί ότι η ΝΔ και το Σαμαράς το ξεκίνησαν και ο Μητσοτάκης το τελείωσε. Χειροκροτείστε τώρα ΣΥΡΙΖΑιοι

Εσείς εκεί στην ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ παράταξη να ανάβετε και καμμιά λαμπάδα στην Θέμιδα κάθε 8 Ιανουαρίου.

1/2 Μεγάλη και ιστορική νίκη για το κίνημα η σημερινή. Σύμβολο η μητέρα Μάγδα. Τα ζωώδη φασιστικά σιχάματα της ιστορίας καταδικάστηκαν στη συνείδηση του λαού. Να μην ξεχνάμε ότι για να ξεριζωθεί πλήρως ο φασισμός δεν αρκεί να φυλακιστούν αυτοί που κάνουν την «βρώμικη» δουλειά του συστήματος δηλαδή η πολιτική οργάνωση των φασιστών αλλά να τσακιστεί η μήτρα που τους γεννά και τους οπλίζει, ο βάρβαρος κι απάνθρωπος καπιταλισμός που εξαθλιώνει ανθρώπους (εφοπλιστές και βιομήχανοι ήταν οι χρηματοδότες της φασιστικής αυγής, ΜΜΕ οι αβανταδόροι της)

2/2 το αστικό κράτος με τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας, τις κυβερνήσεις του (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΠΟΤΑΜΙ κι όσοι κυβέρνησαν) που χρησιμοποιούν την άγρια αστυνομική καταστολή του κράτους – παρακράτους που χρησιμοποιεί τους φασίστες ως μακρύ χέρι και που νομοθετεί για τα κέρδη των αστών. Ο φασισμός θα τσακιστεί πλήρως μόνο όταν συντριβεί ο καπιταλισμός και το αστικό κράτος.

"Κόμμα" που εκτός Γερμανίας υποστηρίζει Ναζί, δεν είναι ούτε εθνικιστικό, ούτε καν ακροδεξιό. Είναι απλά κόμμα ηλιθίων. Κατά τα άλλα τα γνωστά. Σε εποχές οικονομικού κραχ, οι πολίτες στην απελπισίας τους, δοκιμάζουν λύσεις απελπισίας. Όταν περάσει η κρίση, οι λύσεις απελπισίας φαίνονται ηλίθιες, όπως ήταν στην πραγματικότητα.

Οι φασιστες οργανο και οπλο του συστηματος εχουν την ιδια χρηση με το κωλοχαρτο.Ειναι εκει για να κρατανε τον κωλο του αφεντικου τους καθαρο.Θα τους βρουμε μπροστα μας ξανα οταν τους χρειαστουν.Οταν καποιος ειναι ηλιθιος δεν ειναι κακο η θεωρια των δυο ακρων ειναι μια ηλιθιοτητα.Ομως και αυτοι οι ηλιθιοι θα πρεπει να αναγνωρισουν οτι το αλλο το ακρο δεν ετρεχε να κλαψει οπως κανουν τωρα οι φυρερ τους καθε φορα που βρισκονταν αντιμετωποι με τις συνεπειες των πιστευω και "πραξεων" τους.Οποτε ακομα και να συγκρινεις αυτους που εδωσαν την ζωη τους για τα πιστευω τους με αυτες τις κοτες ειναι λαθος

Κι εγώ θα σου 'λεγα Λαλάκη να πάρεις να διαβάσεις "Το σιδερένιο όνειρο" του Νόρμαν Σπίνραντ αλλά σκέφτομαι ότι θα χαλάσεις τα μάτια σου και θα κουράσεις το κεφάλι, για μυαλό δε συζητάμε.

Τοση Δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την Χουντα.Το 74 επεσε η χουντα και νικησε η δημοκρατια η" το αντιθετο?Το 2020 Ξανανικησε η Δημοκρατια του Κορονοιου ,των ΜΜΕ ,της ανεργιας της ανασφαλειας,του φοβου για την καθημερινοτητα,της ανυπαρκτης παιδειας,και υγειας,.Η ερωτηση απλη.Τι πολιτευμα εχουμε σημερα εν ετη 2020?

Ήθελα να ρωτήσω όλους όσους διαμαρτυρήθηκαν προσφάτως για τα εγκλήματα της Χ. Α., έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Πόσοι από εσάς λεβέντες, θα παραστείτε μεθαύριο για διαμαρτυρία στη δίκη που θα πραγματοποιηθεί σε βάρος των δολοφόνων της MARFIN; Πόσοι από εσάς θα παρίσταντο, εάν σήμερα δικάζονταν τα μέλη της 17 Ν; Έτσι, για να δείτε πόσο δημοκράτες είσαστε !

Τι πρόβλημα έχεις Λυκούργε; Δεν αντέχεις την αδικία; Ε, τι να κάνουμε, πήγαν οι άνθρωποι να καθαρίσουν τη χώρα από τους αναρχοάπλυτους και βρήκαν το μπελά τους.

άσχημα τα νέα για εσάς αγαπητέ, δεν θα έχετε τι να ψηφίσετε από εδώ και πέρα.

Ελπίζω να έχετε κόσμο κοντινό σας να για να σας πει εντάχει λίγο τι έγινε τα τελευταία 10 χρόνια. Αν δεν ξέρετε, googlαρετε δεν είναι ντροπή !

18:42 Αυτό λέω και εγώ. Δεν υπάρχει ιστορικός που να υποστηρίζει τη ψευτοθεωρία των δυο ακρών. Μόνο οι μπουκωμένοι δημοσιογράφοι μιλάνε για αυτή την ψευτοθεωρία. Και επειδή αυτό με τα άκρα έχει πολύ θολούρα ας καθαρίσουμε την ήρα από το σιτάρι. Τα άκρα πχ. το καλό και το κακό, το άσπρο και το μαύρο, είναι άκρα ή κάτι άλλο;

Μαρφίν; Θα γίνει τέτοια δίκη; Θα έχουν κατηγορουμένους τους εμπρηστές ή κλασικά τον τεχνικό ασφαλείας, τον γιατρό εργασίας, τον αστικό υπεύθυνο της τράπεζας και τον υπεύθυνο της ομάδας πυρασφάλειας των εργαζομένων;;;;;;;

Παύλο ο εκφασισμός των ευρωπαϊκών λαών είναι συνειδητή επιλογή της ευρωπαϊκής οικονομικής ελίτ και όχι λύση απελπισίας των πολιτών. Και για να το πάμε παρακάτω. Η επιλογή του Ρούσβελτ στο κραχ του 29 ήταν μια λύση απελπισίας;

Πάντως ελάχιστοι από αυτούς που εξαπατήθηκαν από τους υμνητές του Χίτλερ θα παραδεχτούν τελικά τη ηλιθιότητα των επιλογών τους. Χαράμισαν την ψήφο τους και την ενέργεια τους αλλά σε έναν κόσμο γεμάτο εγωιστές δύσκολα θα βρεθούν αυτοί που θα παραδεχτούν το λάθος τους. Ιδίως ένα τόσο σοβαρό λάθος.

λάθος ε ? https://www.kathimerini.gr/society/312928/h-amichania-ton-mat-mprosta-sti-chrysi-aygi/

Για σκέψου... Στην Καθημερινή το 2008 ένα τέτοιο δημοσίευμα. Γράφει ακόμα αυτή η δημοσιογράφος στην Καθημερινή;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.