Δεύτερο φιλικό για Παναρκαδικό με την Κ-20 του Αστέρα

Δεύτερο φιλικό για Παναρκαδικό με την Κ-20 του Αστέρα

Αύγουστος 22, 2014 - 11:10
1 σχόλια

Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 17:15 ο Παναρκαδικός και η ομάδα της Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης θα δώσουν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Για τον Παναρκαδικό αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό με την ομάδα πλέον να μπαίνει στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού μέρα με την μέρα να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι κερδίζοντας έτσι το στοίχημα με τον χρόνο.

Μάλιστα και στο Σαββατιάτικο φιλικό θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές  που βρίσκονται στην ομάδα  και παίρνουν μέρος στις προπονήσεις. Ο Κώστας Καλογιαννίδης και Γιώργος Τζήλος θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας όσο και για το ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται θα είναι στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς του Παναρκαδικού

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.