Bελτίωση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας ζητούν οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ

Bελτίωση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας ζητούν οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ

Αύγουστος 22, 2014 - 10:47
0 σχόλια

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ΚΔΑΥ της Πελοποννησιακής Εταιρείας Ανακύκλωσης στη ΒΙ.Π.Ε.  της Τρίπολης.

Εδώ και σχεδόν δέκα μέρες οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΥ βρίσκονται σε κινητοποιήσεις (στάσεις εργασίας, προσφυγή στις υπηρεσίες κτλ ) για την καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλά και ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους.

Τα αιτήματα αφορούν την άμεση βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την βελτίωση των μέτρων ατομικής προστασίας των εργαζομένων.

Σήμερα παραδώσαμε έγγραφος (για πολλοστή φορά ) τα αιτήματα μας στην διεύθυνση της επιχείρησης και απαιτήσαμε άμεση ικανοποίηση τους.

Κλιμακώσουμε με 24ωρη απεργία την Δευτέρα 25/08/2014.

Η δύναμη και η αισιοδοξία μας  πηγάζει από την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων του εργοστασίου, την μαζική συσπείρωση στο σωματείο μας και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.

Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει εξορμήσεις – περιοδείες της σωματειακής επιτροπής του εργοστάσιου και μελών της διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. του Ν. Αρκαδίας, σε εργοστάσια τις ΒΙ.Π.Ε. και άλλους χορούς εργασίας, οι οποίες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.  

Στόχος μας να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις μας στους εργαζόμενους της Τρίπολης να μάθουμε τα δικά τους και  να τους καλέσουμε σε ταξική ενότητα και δράση.

Να τους καλέσαμε επίσης να στηρίξουν τον αγώνα μας.

Οι απεργοί απαιτούμε: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας, Άμεση βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς μας.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.