«Δένει» Άλβαρεζ για άλλα δύο χρόνια, μένουν Ιγκλέσιας και Μπαράλες

«Δένει» Άλβαρεζ για άλλα δύο χρόνια, μένουν Ιγκλέσιας και Μπαράλες

Απρίλιος 09, 2022 - 13:40
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φεντερίκο Άλβαρεζ μέχρι το 2024, ενώ για άλλον έναν χρόνο ως το 2023 δηλαδή «έδεσε» τους Ματίας Ιγκλέσιας και Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο σχεδιασμός στην αρκαδική ομάδα ενόψει του καλοκαιριού και της νέας αγωνιστικής χρονιάς όπως όλα δείχνουν έχει ξεκινήσει με τους υπεύθυνους να βάζουν μπρος από νωρίς το χτίσιμο του νέου Αστέρα Τρίπολης.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ ο Αστέρας Τρίπολης έχει έρθει σε πρόωρη συμφωνία με τον Φεντερίκο Άλβαρεζ  για ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια με τον Αργεντινό να αποτελεί έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος της Super League έχοντας μάλιστα αυτή την σεζόν τέσσερις ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Παράλληλα ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ανάσα από την  συμφωνία του με τους αρχηγούς και σημαίες του τα τελευταία χρόνια και δη τον Ματίας Ιγκλέσιας και τον Χερόνιμο Μπαράλες όπου αμφότεροι αναμένεται να φορούν την κιτρινομπλέ φανέλα για έναν ακόμα χρόνο.

Ο capitano των κιτρινομπλέ Ματίας Ιγκλέσιας την εφετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές και από την άλλη πλευρά ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια έχοντας μάλιστα σκοράρει και πέντε φορές συνολικά στο πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή με τις ανανεώσεις παίζει δυνατά και το όνομα του Φακούντο Μπερόλιο για μια πιθανή επιστροφή του στην Τρίπολη μιας και μένει ελεύθερος από τον Άρη με τον Αστέρα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Διοίκηση είναι να πουλήσει όσο όσο τον ...παιχταρά Σονί , γιατί ,με την απόδοση που έχει, σε λίγο θα τους δίνουν και χρήματα για να τον κρατήσουν στον Αστέρα , αφού μόνο ζημιά έχει κάνει μέχρι τώρα ! Η ομάδα έχει δεχτεί αρκετά γκόλ από στημένες φάσεις από φάουλ που έκανε . Ο τύπος είναι άσχετος και απορίας άξιο είναι πώς τον συμπεριλαμβάνουν και στην Εθνική ομάδα της χώρας του , αφού δεν έχει μυρουδιά από μπάλα και επειδή έτυχε να βάλει ....κάποτε δύο τυχαία γκόλ , νόμισαν ότι πρόκειται για .....διαμάντι !!! Αμ δε .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.