Ο φίλαθλος κόσμος «αγκαλιάζει» ξανά το τοπικό

Ο φίλαθλος κόσμος «αγκαλιάζει» ξανά το τοπικό

Απρίλιος 09, 2022 - 14:10
2 σχόλια

Μπορεί να μην έχουμε το καλύτερο η το πιο ποιοτικό πρωτάθλημα… Δεκτό και απόλυτα κατανοητό. Ωστόσο όμως έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και άκρως συναρπαστικό «μαραθώνιο» τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Το γεγονός ότι το εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας είναι συναρπαστικό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και αυτό πρακτικά αποτελεί το μεγάλο κέρδος της επόμενης μέρας όπου ομάδες, παίχτες, προπονητές, παράγοντες αλλά και η Ένωση μας θα κληθούν να διαχειριστούν για το προσεχές μέλλον.

Ένα ακόμα πιο ενδεικτικό στοιχείο είναι πως τα δικά μας ντέρμπι ίσως και αυτά που θα ακολουθήσουν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει πολύ περισσότερο κόσμο από ντέρμπι γειτονικών μας νομών που θεωρητικά αλλά και πρακτικά δίνατε να έχουν καλύτερο πρωτάθλημα από εμάς.

Ενδεικτικά παραδείγματα τα ντέρμπι του Πανθυρεατικού στο Άστρος με Λεωνίδιο (και υπό βροχή) και Βρασιές, το παιχνίδι του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ Τρίπολης, τα ματς του Αγίου Ανδρέα με Πανθυρεατικό και Λεωνίδιο καθώς επίσης και αυτά που θα έρθουν σε λίγες ώρες σε Μεγαλόπολη και Λεωνίδιο όπου και εκεί αναμένεται τεράστια για τα δεδομένα προσέλευση κόσμου.

Ταυτόχρονα την ίδια στιγμή Τεγέα, Τυρός, Λεβίδι, τα παιχνίδια του Ηρακλή στο Άστρος και του Αχιλλέα στο Παράλιο Άστρος αλλά και το Κορακοβούνι έχουν σταθερά τους δικούς τους φιλάθλους στα εντός έδρας ματς τους σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.

Τα 800+ άτομα που βρέθηκαν στο Άστρος την περασμένη εβδομάδα, αλλά και όσοι βρεθούν και γεμίσουν όπως όλα δείχνουν τις κερκίδες του γηπέδου της Μεγαλόπολης σε λίγες ώρες είναι αριθμοί που για την εφετινή σεζόν τουλάχιστον σε όμορους νομούς δύσκολα συναντάς.

Επίσης, να τονίσουμε πως δεν είναι μόνο οι γεμάτες εξέδρες στα παιχνίδια αυτά αλλά και ο παλμός που υπάρχει καθώς μιλάμε για αναμετρήσεις που ουσιαστικά θα ζήλευαν την ατμόσφαιρα αυτή ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας μας.

Παράλληλα αξίζει να τονίσουμε και παιχνίδια της Β’ Αρκαδίας με πολυάριθμο πλαίσιο φιλάθλων τα οποία συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όπως συμβαίνει με τον ΑΟ Νέων Τρίπολης, την Νεστάνη, την Ελπίδα και τον Άρη Τρίπολης σε πρώτο πλάνο.

Η μαζική επιστροφή των φιλάθλων στα ντέρμπι του τοπικού μας πρωταθλήματος αλλά και ο σταθερός αριθμός των υπόλοιπων αγώνων αποτελεί επιβράβευση των ομάδων και των ανθρώπων γύρω από αυτές για την προσπάθεια τους.

Ο κόσμος φαίνεται να επιστρέφει και να αγκαλιάζει το τοπικό ποδόσφαιρο και το μήνυμα το οποίο στέλνεται προς πάσα κατεύθυνση πρέπει να το αφουγκραστούν όλοι και αφορά την δομή, την οργάνωση και τον ανταγωνισμό που χρειάζεται να υπάρχει (όπως γίνεται τώρα).

Σαφέστατα και τα προβλήματα ακόμα είναι πολλά και χρίζουν μελέτης, εξέτασης και λύσεων όμως είναι προφανές πως κάτι αλλάζει προς την θετική πλευρά και πως υπάρχει η διάθεση και το πλάνο για ένα καλύτερο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γιαυτο η ΕΠΣΑ φρόντισε να πέσουν και οι άλλες δυο ομάδες στο τοπικό Μελιγου Και Παναρκαδικός έτσι ώστε του χρόνου να είναι σούπερ το Α τοπικό

Εσύ που μιλάς για την ΕΠΣ γνωρίζεις ότι από αυτούς που διοικούν την Ένωση δεν πήγαινε κανένας στο γήπεδο ή όταν πήγαινε δεν πλήρωνε ποτέ εισιτήριο? Όλοι αυτοί μπήκαν με εντολή των αδελφών που κουμαντάρουν το Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Αυτό εάν είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.