«Τίγκα» το γήπεδο της Μεγαλόπολης για το Δόξα - Πανθυρεατικός

«Τίγκα» το γήπεδο της Μεγαλόπολης για το Δόξα - Πανθυρεατικός

Απρίλιος 09, 2022 - 13:17
0 σχόλια

Το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στην Δόξα και τον Πανθυρεατικό την Κυριακή (10/4, 16:00) αποτελεί το σημείο αναφοράς της ποδοσφαιρικής δράσης σε τοπικό επίπεδο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αναμέτρηση αυτή δεδομένου του τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που έχει τόσο για τις δύο ομάδες αυτές όσο και για τις Βρασιές που την ίδια ώρα παίζουν στο Λεωνίδιο καθηλώνει τους φιλάθλους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στην μεγάλη «μάχη» για την κορυφή της Α’ Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα τόσο στην Μεγαλόπολη όσο και στο Άστρος και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο όχι μόνο από φιλάθλους της Δόξας και του Πανθυρεατικού αλλά και από κόσμο από διάφορες περιοχές του νομού μας που θέλουν να παρακολουθήσουν την σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι της Δόξας αναμένεται να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στο γήπεδο έτσι ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια και να βοηθήσουν από την πλευρά τους την αγαπημένη τους ομάδας.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Πανθυρεατικό καθώς αναμένεται Αστρινή «απόβαση» στην Μεγαλόπολη με φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από την Βόρεια Κυνουρία για να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Κάπως έτσι λοιπόν όλα τα «φώτα» την Κυριακή 10 Απριλίου θα είναι στραμμένα στην Μεγαλόπολη για το παιχνίδι της Δόξας με τον Πανθυρεατικό την ίδια στιγμή που τα ραντάρ θα παίζουν και στο Λεωνίδιο.

Το kafeneio-megalopolis.gr και το ArcadiaPortal.gr θα καλύψουν τον αγώνα και θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.