Αστέρας: Φάκελος μεταγραφές

Αστέρας: Φάκελος μεταγραφές

Μάιος 10, 2017 - 11:35
6 σχόλια

Ανοίγουμε τον μεταγραφικό φάκελο για τον σχεδιασμό του νέου Αστέρα

Η δύσκολη αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος πλέον κοιτάζει μπροστά, έχοντας ξεκινήσει τη διαδικασία του προγραμματισμού ενόψει μεταγραφικής περιόδου και νέας σεζόν.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, το καλοκαίρι που πλησιάζει αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό σχετικά με τα μεταγραφικά των κιτρινομπλέ, αφού είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και υπάρχει η διάθεση για ποιοτική ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές.

Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει επικεντρωθεί στην ισπανική αγορά προσανατολιζόμενος σε στόχους που αγωνίζονται στη Segunda Division, με την αρκαδική ομάδα να γνωρίζει πολύ καλά από το παρελθόν την Ιβηρική καθώς ουκ ολίγες φορές την έχει επιλέξει για να ντύσει στα κιτρινομπλέ ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν εκεί.

Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Γαλανακόπουλου, και του Στάικου Βεργέτη και αυτό που έπεται σε λίγες και πάλι ημέρες από τον τεχνικό της ομάδας στην Ισπανία, συνηγορούν στο γεγονός ότι οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και απομένει το επόμενο στάδιο που είναι οι επίσημες προτάσεις προς τις πλευρές των ποδοσφαιριστών.

Άμεση προτεραιότητα για τον Αστέρα Τρίπολης είναι να κλείσουν οι υποθέσεις των κεντρικών (πάει για 2), ενός επιθετικού, ενός επιτελικού μέσου με δημιουργικά στοιχεία, ενός αμυντικού χαφ και ενός ακραίου επιθετικού με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας.

Αυτές είναι οι έξι πρώτες κινήσεις που θα θελήσει να κάνει όσο πιο άμεσα μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης για να καταφέρει να τρέξει γρήγορα το πλάνο για τη δημιουργία της νέας ομάδας με προσθήκες σε κομβικές θέσεις όπου είχαν παρατηρηθεί στην εφετινή σεζόν έντονα προβλήματα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι των αποχωρήσεων από το οποίο θα διαμορφώσει και τις επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις της αρκαδικής ομάδας με τις 6 αυτές θέσεις όμως που αναφέραμε και πιο πάνω να είναι αυτές στις οποίες θα κινηθεί για να ενισχυθεί άμεσα ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι μεταγραφές αναμένεται να φθάσουν σε διψήφιο αριθμό, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και το ποιοι θα ανεβούν στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα ακαδημιών όπου και εκεί ρίχνει μεγάλο βάρος η αρκαδική ομάδα.

Τέλος, εκτός από την ισπανική αγορά οι κιτρινομπλέ «χτενίζουν» και την αγαπημένη τους Λατινική Αμερική, ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται και κάποιες περιπτώσεις που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και εξετάζονται από το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ?ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΒΓΑΛΑΤΕ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ.

Το παραμύθι συνεχίζεται όπως και πέρισυ με θα και θα και θα,θα,θα,θα,Οι παίχτες που προσπαθείτε να πάρετε πιστεύουμε θα είναι μια από τα ίδια.Καλούς παίχτες παίρνατε με τα λεφτά που παίρνατε από την Ευρώπη.Σταματάτε να μας πουλάτε παραμύθια.Η επόμενη χρονιά θα είναι για σας ακόμη πιο δύσκολη.

Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Λαμπρόπουλος....Αναφέρω απλά τους κορυφαίους, δεν χάνετε ευκαιρία να βγάλετε χολή... Κρίμα, δεν σας βγαίνει...

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ. ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

αγαπητοι ιδιοκτητες του αστερα .η πιο σοβαρη μεταγγραφη που πρεπει να κανετε ειναι η αλλαγη της αυλης σας.ετσι θα γεμισει το γηπεδο.

@ανωνυμος 16:36 Η κλασική «καραμελίτσα» όσων δεν πάνε στο γήπεδο, προκειμένου να δικαιολογηθούν. Τη βαρεθήκαμε αυτή την πιπίλα. Πάλιωσε. Βρείτε κάτι άλλο πιο πρωτότυπο. Και τί σε πειράζει εσένα ρε μεγάλε η «αυλή»; Δίπλα σου κάθεται και σε εμποδίζει να παρακολουθήσεις τον αγώνα; Ούτε και μένα μου αρέσουν κάποια πρόσωπα στην ομάδα, αλλά πηγαίνω στο γήπεδο και τη στηρίζω. Μου μάθατε όλοι την καραμέλα με την «αυλή»...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.