Αστέρα πάντα στο πλευρό σου... (video)

Αστέρα πάντα στο πλευρό σου... (video)

Ιούλιος 07, 2015 - 11:09
0 σχόλια

Η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Αστέρα Τρίπολης με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να ρίχνονται στην σκληρή δουλειά  με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα φανεί απόλυτα έτοιμοι στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε αυτή την πρώτη της προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης  ο φίλαθλος κόσμος έδωσε το παρών στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ αλλά και την διοίκηση του συλλόγου αποδεικνύοντας πως βρίσκονται κοντά στην ομάδα σε κάθε στιγμή.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα έκλεψαν την παράσταση με τα συνθήματα και τα τραγούδια τους δημιουργώντας ατμόσφαιρα επίσημου  αγώνα στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν αυτές τις τόσο ιδιαίτερες στιγμές.

Απολαύστε ένα μοναδικό βίντεο από επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης στο you tube με όλα όσα έγιναν στην πρώτη ''κιτρινομπλέ'' προπόνηση,  με τον παλμό από την κερκίδα, τις δηλώσεις αλλά και τις πρώτες ασκήσεις στο χορτάρι του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

2015-2016: Η πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.