Δυναμώνουν οι δεσμοί Βόρειας Κυνουρίας - Ιρλανδίας (photos+video)

Δυναμώνουν οι δεσμοί Βόρειας Κυνουρίας - Ιρλανδίας (photos+video)

Ιούλιος 07, 2015 - 10:57
0 σχόλια

Συνάντηση των Ιρλανδών επισκεπτών με το Δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά

Από το astrosnews.gr

Κάτι παραπάνω από μια εθιμοτυπική επίσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ, όπου ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς υποδέχτηκε τους Ιρλανδούς μουσικούς, που αυτό τον καιρό βρίσκονται στην περιοχή μας. Στις ομιλίες του τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Σίλα Σμιθ έκαναν λόγο για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια, το μουσικό δέσιμο ανάμεσα σε καλλιτέχνες των δύο περιοχών, όσο και στην ανταλλαγή των επισκέψεων. Επίσης διαβάστηκε μήνυμα του νέου Δημάρχου του Δήμου απ' όπου προέρχονται οι βορειο-ιρλανδοί επισκέπτες, με τον κ. Μαντά να δεσμεύεται ότι θα το διαβάσει στο επόμενο ΔΣ και θα σταλεί απάντηση απ΄ όλο το συμβούλιο.

Τέλος οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Στη συνάντηση παρόντα ήταν και μέλη του Θυρεάτη που μαζί με τους ιρλανδούς επισκέπτες παρουσίασαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3/7 στο Παρ. Αστρος.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 6 7 15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.