Το Arcadia Portal συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το Arcadia Portal συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Δεκέμβριος 02, 2015 - 05:05
3 σχόλια

Το Αrcadia Portal μετά από κάλεσμα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) συμμετέχει στην απεργία της Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Έτσι, από τις 06.00 της Τετάρτης 2/12 μέχρι τις 06.00 της Πέμπτης 3/12 δεν θα γίνει καμία ανάρτηση.

Θα είμαστε πάλι κοντά σας με τα νέα της Αρκαδίας από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Συμμετοχή της ΕΣΕΤ στην πανελλαδική απεργία

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Συμμετέχουμε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Απεργούμε αντιδρώντας στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ’ επιταγή των δανειστών. 

Σύμφωνα με την απόφαση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας θα απεργήσουμε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, προηγούμενη της κηρυχθείσας απεργίας της Πέμπτης 3/12, από τις 6.00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 της επομένης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ωραίοι δημοσιογράφοι είστε εσείς...Υποτίθεται ότι έχετε 24ωρη απεργία και οι «συνάδελφοί» σας, δράττοντας την ευκαιρία που δεν λειτουργούσε τίποτα, κάνουν κανονική, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ, αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο, με αναμετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα...Και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα...Να χαρώ εγώ απεργούς...Ο καθένας την πάρτη του...Κατά τα άλλα, απεργούμε, ε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.