Πόσο καλά λειτουργούν οι κοινωνικές δομές της Τρίπολης;

Πόσο καλά λειτουργούν οι κοινωνικές δομές της Τρίπολης;

Δεκέμβριος 01, 2015 - 23:41
1 σχόλια

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη. Μετά από δύο ώρες που απασχόλησε το θέμα της ΚΕΔΗΤ και πριν το σώμα του δημοτικού συμβουλίου εισέλθει στα θέματα ημερήσιας διάταξης οι επικεφαλής των παρατάξεων έθεσαν τα ερωτήματά τους.

Ο κ. Τζιούμης έκανε τέσσερις ερωτήσεις με τη μία εξ αυτών να έχει να κάνει με τον δρόμο στο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, όπου είναι ακόμα δύο κατευθύνσεις.

«Τι γίνεται με τις παλιές κλήσεις οι οποίες έχουν έρθει στους δημότες για παραβάσεις των οδηγών. Τί γίνεται με αυτό καθώς τα ποσά είναι υπέρογκα και τοκογλυφικά», ρώτησε.

Ζήτησε μία γρήγορη ενημέρωση για τα απορρίμματα, και τί γίνεται με τον Άγιο Βλάση και τις μεταφορές,

Υπάρχει ένα οικονομικοκοινωνικό πρόβλημα στον δήμο, είπε, και θέλησε να ενημερωθεί για το τι γίνεται με αυτές τις δομές και σε επόμενη συνεδρίαση να γίνει συζήτηση για την βελτίωση των παροχών.

Ο δήμαρχος θέλοντας να απαντήσει ξεκίνησε από τις κοινωνικές δομές τονίζοντας ότι αυτές λειτουργούν καλύτερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια.  Όπως τόνισε, το κοινωνικό παντοπωλείο είναι πολύ μικρό γιατί έχει αυξηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων.

Για το κοινωνικό οδοντιατρείο είπε ότι είναι 80 οι ωφελούμενοι, αριθμός μεγάλος, και ο ένας ιατρός προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Για τα πρόστιμα τα οποία αναδρομικά πήγαν στους οδηγούς, είπε ότι δεν διαγράφονται και οι αυξήσεις είναι περίπου 100%. Έχουν συζητήσει από το υπουργείο οικονομικών να γίνει μείωση ή ακόμα και διαγραφή. Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, σύντομα θα υπάρξει απόφαση για το τί θα γίνει με αυτά τα πρόστιμα. Ο κ. Παυλής είπε στους οδηγούς να περιμένουν λίγο μήπως αλλάξει κάτι.

Για τα απορρίμματα η απάντηση του δημάρχου είναι ΕΔΩ

Στην συνέχεια ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι μερικά από τα ερωτήματα που έκανε ο κ. Τζιούμης ταυτίζονται με τα δικά του. Αρχικά επέπληξε τον δήμαρχο κ. Παυλή γιατί σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε και ο ίδιος κάνει την ερώτηση αλλά ο κ. Παυλής δεν του είχε απαντήσει, ενώ όπως τόνισε είχε και ο ίδιος μία συνάντηση με τον κ. Τσιρώνη.

«Έχω μία πρόταση για τα απορρίμματα και θα σας την καταθέσω άμεσα όπως έχω δεσμευθεί», είπε.

Για την διαχείριση των απορριμμάτων και για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ *** ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΝΤΟΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.