Άνθρακες ο θησαυρός στην πλατεία Άρεως - Αποκλειστικές φωτογραφίες (pics)

Άνθρακες ο θησαυρός στην πλατεία Άρεως - Αποκλειστικές φωτογραφίες (pics)

Αύγουστος 29, 2017 - 13:53
17 σχόλια

Λίγα λεπτά μετά τις 13:00, έκλεισε η υπόθεση του χαμένου θησαυρού στην Τρίπολη

Λίγα λεπτά πριν από τις 13:00 την Τρίτη 29 Αυγούστου, και ενώ τα μηχανήματα είχαν σκάψει και δεν είχε βρεθεί τίποτα στο πάρκο της πλατείας Άρεως που να μαρτυρεί την ύπαρξη χρυσού ή τιμαλφών μεγάλης αξίας, η ανασκαφή έλαβε τέλος, με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που από τις 06:00 βρισκόταν επί ποδός, με την ελπίδα της ανεύρεσης του χαμένου θησαυρού.

Τα σκαπτικά μηχανήματα είχαν προχωρήσει σε βάθος τριών μέτρων και είχαν αφαιρέσει μόνο μπάζα, σιδηρόβεργες, ένα παλιό καζανάκι και τα πλακάκια από τις τουαλέτες που προϋπήρχαν στον χώρο και είχαν «χωθεί» προ εικοσαετίας.

Τα μηχανήματα ξεκίνησαν να ρίχνουν και πάλι μέσα στη μεγάλη τρύπα τα μπάζα και τα «ευρήματα» όχι από την τουρκοκρατία ή τη γερμανική κατοχή αλλά από τις… τουαλέτες του πάρκου και η ανασκαφή έλαβε τέλος.

Ο πρόεδρος της επιτροπής που βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας στον χώρο, μας δήλωσε ότι ακριβώς επειδή δεν βρέθηκε τίποτα, οι διαδικασίες σταματούν. Ο ίδιος δεν γνωρίζει εάν θα ζητηθεί εκ νέου άδεια για τη συνέχεια των ανασκαφών στην πλατεία ή στο πάρκο της Άρεως.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Αστυνομία αποχώρησε. Αποχώρησαν και οι συγκεντρωμένοι πολίτες, οι οποίοι πρόσμεναν ίσως μια άλλη, ευτυχέστερη και «χρυσή» εξέλιξη. Άνθρακες ο θησαυρός για τον Δήμο Τρίπολης.

Διαβάστε αναλυτικά τα ρεπορτάζ του Arcadia Portal :

Ξεκίνησαν οι ανασκαφές για τον «χαμένο θησαυρό» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics,vid)

Οι Τριπολίτες πιστεύουν ότι θα βρεθεί χρυσός στην πλατεία Άρεως (vid).

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Το βρηκε το καινουργιο παιχνιδι ο Μητσος θα γεμισουμε την πολη με τρυπες και θα παιζουμε το παιχνιδι του χαμενου θησαυρου.Ειναι μπροστα ο Μητσος παιδια.

Θησαυρος οπως λεμε επενδυτης, λυση για τα σκουπιδια, λυση για τα αδεσποτα πολιτιστικο καλοκαιρι κλπ.Μητσος ο γιαντας.

Ρε παιδια εγω ειδα δυο αυτοκινητα του δημου να κουβαλανε χωμα και εναν εκσκαφεα να σκαβει για να βρει τον θησαυρο.Τελικα ποιος θα πληρωσει την τρελα του ιδιωτη οι πολιτες του δημου?

Εκτακτο αυριο θα σκαψουμε στο περιπτερο στην πλατεια Ανεξαρτησιας γιατι συμφωνα με πληροφοριες του Μητσου εκει ειναι ο θησαυρος............

Το καζανάκι ηταν φτιαγμένο απο χρυσό !Οι μπετόβεργες το ίδιο !Τα πλακάκια ηταν απο πλατίνα ,τα φόρτωσε οι Μητσος και τα έκρυψε στο δημαρχείο !Εσεις συνεχίστε να πιστεύεται οτι άνθρακες ο θησαυρός !!

Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η φράση μας περιγράφει πλήρως ως λαό.

θελω να φτιαξω κατι θεμελια σε ενα οικοπεδο ,δεν ερχωσαστε με την ευκαιρια μηπως βρουμε κανα θησαυρο εκει ?

Μικρή στη τσουλήθρα εκεί στις τουαλέτες είχα σκίσει το σορτσάκι μου... Αν βρήκατε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με... Είναι πολύτιμο αυτό το κομμάτι που έχασα...

Αυτο εννοουσε ο Μητσος οταν ελεγε οτι θα κοψει την παγια προκαταβολη απο τους προεδρους και θα κανει εργα στο δημο βαζοντας μπολτοζες να σκαβουν οπου υπαρχει αναγκη?

Με ποια αποφαση του Δ Σ ο Παυλης εστειλε τους υπαλληλους του δημου και τα αυτοκινητα να σκαψουν για τον θησαυρο? Δεν μπορουσαν αυτη την ωρα να βρισκονται σε καποιο χωριο και να φτιαχνουν κανενα δρομο που τα εχουν παραμεληση εντελος

Οι αρχές δε γνώριζαν ότι στο σημείο αυτό βρίσκονταν οι παλίες τουαλέτες? Τα καζανάκια και ο βόθρος ήταν.....surprice?? Ανιχνευτές μετάλλων δε χρησιμοποιήθηκαν στο σημείο πριν δοθεί η περιβόητη άδεια? Αν όχι γιατί? Αν ναι (γιατί εγώ τουλάχιστον λεπτομέρειες δε γνωρίζω) ανίχνευσαν κανένα...ίχνος χρυσού ή μόνο σιδερικά??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.