Αθανασιάδης: «Είδα έντεκα μαχητές στο γήπεδο»

Αθανασιάδης: «Είδα έντεκα μαχητές στο γήπεδο»

Αύγουστος 29, 2017 - 15:06
2 σχόλια

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά της αναμέτρησης με την ΑΕΛ μιλώντας στο συνδρομιτικό κανάλι της Nova τόνισε πως είδε άλλους έντεκα μαχητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μιλώντας για τους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά:

«Στη χειρότερη παίρνουμε ένα βαθμό, πατούσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, είδα την ομάδα του να μάχεται και να παλεύει σε κάθε φάση, παίρνουμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε. Το ματς κρίθηκε στη λεπτομέρεια, συνεχίζουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες όπως και ο αντίπαλος, εμείς θέλουμε να μη ρισκάρουμε, να παίζουμε σωστό και απλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Εγώ από τα παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδα έντεκα μαχητές και άλλα έξι απ’ έξω να σκυλιάζουν. Πατάμε πολύ, για εμάς σήμερα ξεκίνησε το πρωτάθλημα».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

δλδ το εντος με τα γιαννενα και το παστελακι το ειχατε ξεγραμμενο το ματσακιον ? δε μας τα λετε καλα .................................ερχωντε νεα παιχνιδακι μπροστα για βαλτε λιγο μυαλο........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.