Άνοιξε το Στρατόπεδο Καλαμάτας ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων - Πλήρης επιβεβαίωση του Arcadia Portal

Άνοιξε το Στρατόπεδο Καλαμάτας ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων - Πλήρης επιβεβαίωση του Arcadia Portal

Νοέμβριος 10, 2023 - 11:16
4 σχόλια

Eurokinissi

Για ακόμα μία φορά, το ρεπορτάζ του Arcadia Portal επιβεβαιώθηκε.

Τους πρώτους νεοσύλλεκτους υποδέχθηκε το Στρατόπεδο Καλαμάτας στις 6 Νοεμβρίου το οποίο επαναλειτουργεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Στρατού Ξηράς. Ως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 είχαν παρουσιαστεί όλοι οι νεοσύλλεκτοι και η ορκωμοσία τους είναι προγραμματισμένη για την 24η Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, μετά την υποδοχή των πρώτων νεοσύλλεκτων, δήλωσε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις, καθώς η επαναλειτουργία του στρατοπέδου ήταν ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και της δημοτικής αρχής. Ο κ. Βασιλόπουλος είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας. Το Στρατόπεδο Παπαφλέσσα και το Ιστορικό 9ο Σύνταγμα Πεζικού “Γιαννιτσά” ενισχύεται και πάλι με νεοσύλλεκτους, αλλά και μόνιμους αξιωματικούς, συνεχίζοντας αδιάλειπτα την Ιστορία του στη διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας και στην ενίσχυση της Άμυνας της Πατρίδας μας. Σημαντικά είναι δε και τα συνοδά οφέλη για την πόλη μας και την τοπική οικονομία. Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους εκατοντάδες νέους, απ’ όλη τη χώρα, και τους ευχόμαστε καλή θητεία».

Υπενθυμίζουμε ότι στις 3 Αυγούστου 2023 επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας από τον Μάιο του 2022 για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου της Σπάρτης, ενώ μεταφέραμε στο αναγνωστικό μας κοινό και τις πληροφορίες που είχαμε για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου της Καλαμάτας τον Νοέμβριο του 2023 (δείτε ΕΔΩ).

Δυστυχώς, για το στρατόπεδο της Τρίπολης δεν έχουμε νεότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επαναλειτουργία των στρατοπέδων είναι «προσωπικό στοίχημα» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.


4 Σχόλια

όταν ο Δήμαρχος, οι βουλευτές του νομού ενδιαφέρονται και έχουν δικό τους περιφερειάρχη αυτά γίνονται. ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους αυτούς τους Μεσσήνιους, οι δικοί μας οι Αρκάδες έχουν άλλες προτεραιότητες, όπως υδατοδρόμιο στην λίμνη Τάκα

Μπράβο Σαμάρα, Μπράβο Νίκα, Μπράβο Πτωχέ! Νέες θέσεις εργασίας για την περιοχή μας !!

Να σας στειλουμε κουβερτα κυριε Ανθυπασπιστα μην μας κρυωσετε και τι θα κανουμε !!!! Ετουτως ο Τοπος εβγαζε ανεκαθεν Ηρωες και στους πελεμους διακρηθεντες διοτι ηταν σκληραγωγημενοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.