Άνοιξε το Στρατόπεδο της Σπάρτης - Πότε επαναλειτουργούν της Καλαμάτας και του Μεσολογγίου

Άνοιξε το Στρατόπεδο της Σπάρτης - Πότε επαναλειτουργούν της Καλαμάτας και του Μεσολογγίου

Αύγουστος 03, 2023 - 10:42
19 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Τον Μάιο του 2022 το Arcadia Portal είχε παρουσιάσει σε ρεπορτάζ του την είδηση ότι το Στρατόπεδο της Σπάρτης θα άνοιγε τις πύλες του ξανά για τους νεοσυλλέκτους (δείτε ΕΔΩ).

Περίπου έναν χρόνο αργότερα, το Στρατόπεδο επαναλειτουργεί και υποδέχεται τους πρώτους νεοσύλλεκτους τον Σεπτέμβριο. Από τον Ιούλιο του 2023, η λειτουργία του στρατοπέδου είναι, θα λέγαμε, μεταβατική.

Οι καλά πληροφορημένες πηγές μας δεν θα μπορούσαν να είχαν μεταφέρει κάτι αναληθές τότε και, για ακόμα μία φορά, το Arcadia portal επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, το Στρατόπεδο Καλαμάτας θα επαναλειτουργήσει τον Νοέμβριο, όπως και το Στρατόπεδο Μεσολογγίου. Μάλιστα, χθες Τετάρτη ο υποδιοικητής της Μεραρχίας επισκέφθηκε την Καλαμάτα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως πληροφορούμαστε, η επαναλειτουργία των στρατοπέδων είναι το προσωπικό «στοίχημα» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Για το στρατόπεδο της Τρίπολης, ουδέν νεώτερον.


19 Σχόλια

Αυτά έγιναν κατόπιν ενεργειών της δημοτικής αρχής για το 11ο ΣΠ τι κάνει ο δήμαρχος του 60% της Τρίπολης για την Τρίπολη, α ξέχασα ασχολείται με το ράβε ξήλωνε τις πλατείες και τα πεζοδρόμια δεν του μένει χρόνος να ασχοληθεί με αλλά πράγματα !!!!!!!

Το 11ο Σύνταγμα της Τρίπολης δεν θα επαναλειτουργήσει γιατί το έχουν δεσμεύσει οι καλσματιανοι περιφερειάρχες για διοικητήριο Με τις υγείες μας

αρκαδια πορταλ ειχες πει οτι θα ανοιγαν για την εσσο του μαιου, επεσες εξω παταγωδως, ως συνηθως

Αυτά τα έλεγε ο αείμνηστος Παυλης ότι θα φτιάξει διοικητήριο δηλ 11:47 ο μακαρίτης είχε δίκιο , σε όλους τους νόμους τα στρατόπεδα τα θέλει η τοπική αυτοδιοίκηση τι κάνουν οι δημοτικοί άρχοντες είναι το θέμα κατάλαβες 11:47 .

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ .....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ .......

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:36 Ο Σμυρνιώτης που κολλάει στο άρθρο που διάβασες (αν το διάβασες) βρε λιθάρι; Καλά ρε σεις πόσο λοβοτομημένοι είσαστε μερικοί; Μας εκπλήσσετε καθημερινά. Όλοι εδώ έχετε μαζευτεί; Για όνομα

14:23, 14:36 14:40 Τρία σχόλια από τον ίδιο βλάκα ο οποίος φρόντισε κιόλας και να μας ενημερώσει ότι ψηφίζει τον Σμυρνιώτη. Κι από τη βιασύνη του μάλιστα (ή από τη βλακεία του μάλλον) ξέχασε κι ένα "Μ" στο ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Στο άρθρο θα σας πω εγω που κολλάει ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ , ήταν ο μοναδικός δήμαρχος επι θητείας του είχαμε στην πόλη μας και ναυτικό που δεν έκλεισε στρατόπεδα αλλά έφερε και κόσμο στην Τρίπολη , αυτά για να μην έχουμε κοντή μνήμη !!!

Έτος 2023. Πιστεύετε ακόμα ότι ανάπτυξη είναι τα στρατόπεδα, οι τράπεζες, τα ταχυδρομεία κλπ. Τα λόγια είναι περιττά!!!

Τι, δεν θα ανοίξει της Τρίπολης? Και πως θα δουλέψουν τα σουβλάκια και τα τιτι μπάρς? Α ξέχασα έχει και πανεπιστήμιο. Να νοικιαστούν κι οι γκαρσονιέρες. Ωραία εε? Ανάπτυξις!

Το 41,51% στην Αρκαδία ψήφισε ΝΔ, έκλεισε τα πάντα στην Αρκαδία, γιατί τώρα παραπονιομαστε; Αυτά θέλαμε αυτά πάθαμε

22:38 το στρατόπεδο στην Τρίπολη είναι πεταμένα λεφτά. Στα σύνορα θες στρατό όχι οπουδήποτε για να βολεύονται οι « φίλοι» μας . Καλά κάνει η ΝΔ και το κλείνει . Και άργησε . 50%+ θα πάρει στις επόμενες.

22:38 Για κέντρο νεοσυλλέκτων μιλάμε. Όχι ότι είναι σωστό ένας νεοσύλλεκτος να πηγαίνει στα σύνορα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και έναν λόχο διοικήσεως που εκεί παίζονται τα πολλά ρουσφέτια. Πεταμένα λεφτά σίγουρα δεν είναι!

Από πού προκύπτει ότι κλείνει το 11ο; Η πληροφόρηση είναι ότι αναμένεται να γίνει κέντρο ΕΛΔΥΚ ή να ενισχυθεί ως κέντρο ΣΠΕΝ. Γνωρίζετε ότι αρχικά στην προηγούμενη Β ΕΣΣΟ αναμενόταν να λάβει 300 στρατιώτες; Μην γελειστε όμως, ο δήμαρχος και η περιφέρεια δεν βοήθησαν σε αυτό. Όλα έγιναν με προσωπικές προσπάθειες του διοικητή μόνου του.

Αποστρατιωτικοποίηση της πόλης τώρα. Αρνητικά: θα χάσουμε τις γυναίκες πολλών αξιωματικών και αστεία έδοδα. Θετικά: Προνομιούχοι χώροι για αξιοποίηση σε υποδομές, και μετατροπή της Λέσχη Αξιωματικών σε Δημαρχείο.

Δεν χρειάζονται στρατόπεδα στην Πελοπόννησο ,με την λειψανδρία και την έλλειπη επάνδρωση ,κέντρα νεοσυλλέκτων και βύσματικες μοναδες από την Λαμία και πάνω .Κάποιοι γραφικοί θα γράψουν αν χρειάστει εκτακτως στρατιωτικό προσωπικό η Πελοπόννησος ,έχει τους καταδρομείς του μεγάλου πεύκου και τους πεζοναύτες στην Αυλωνα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.