Ανατροπή με Τόνσο που έρχεται στον Αστέρα

Ανατροπή με Τόνσο που έρχεται στον Αστέρα

Σεπτέμβριος 10, 2017 - 22:20
2 σχόλια

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη ανατροπή δεδομένων, η αλλιώς τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Μάρτιν Τόνσο με τον Αργεντινό τελικά να έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Ναι, η μεταγραφή του Μάρτιν Τόνσο θα ολοκληρωθεί τελικά καθώς ο 29χρονός μέσος βρίσκεται στο αεροπλάνο και πετάει για την χώρα μας και σε λίγες ώρες θα είναι στην Τρίπολη για να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα.

Την 1 Σεπτεμβρίου ο Μάρτιν Τόνσο έρχονταν σε συμφωνία με τον Αστέρα και λίγες ημέρες πιο μετά στις 4 Σεπτεμβρίου η μεταγραφή του χαλούσε για προσωπικούς λόγους του ιδίου παρά την μεγάλη του επιθυμία να έρθει στην Τρίπολη.

Ωστόσο όπως φάνηκε το σήριαλ Τόνσο δεν έχει τελειωσει αφού μία ημέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τα δεδομένα της υπόθεσης αλλάζουν, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα παίζοντας παράλληλα τον ρόλο της και ο Αργεντινός είναι έτοιμος να γίνει το νέο μέλος της κιτρινομπλέ οικογένειας και να κάνει την δεύτερη θητεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από αυτή με τον Ατρόμητο.

Σίγουρα όπως φάνηκε και στην περίπτωση αυτή μια μεταγραφή ολοκληρώνεται όταν πέσουν οι υπογραφές ωστόσο την χρονική αυτή στιγμή πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει και πάλι του Μάρτιν Τόνσο στον Αστέρα με τους κιτρινομπλέ ενισχύονται ακριβίς στο φινάλε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πάρτε και ένα βαρβάτο στόπερ και η ομάδα θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Με τρεις κινήσεις αλλάζουμε στόχους προς το καλύτερο. Προπονητής, 10άρι, στόπερ. Έχει γίνει το 1,5 βήμα.

Καταλαβατε οτι ο τζιαπας πεθανε.Πληρωζγε λοιπον και αφηζτε τις αναξιοπιστες ανακοινωσεις.Τι εγινε ξεπερασε τα προβληματα ο Τονσο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.