Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Θεοδώρα Βάστα (vid)

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Θεοδώρα Βάστα (vid)

Σεπτέμβριος 10, 2017 - 23:17
1 σχόλια

Πλήθος πιστών αλλά και προβλήματα

Χιλιάδες πιστοί από κάθε γωνία της χώρας , ήρθαν στην Αγία Θεοδώρα Βάστα , να προσκυνήσουν και να παραβρεθούν στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής της Αγίας.

Το πασίγνωστο σε όλο το κόσμο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης κόσμου στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την  Περιφέρεια. Καθημερινά το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Η διαδρομή και οι χώροι όμως του προσκυνήματος δεν είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα πρέπει οι αρμόδιοι να φροντίσουν να γίνουν κάποια απαραίτητα έργα. Σήμερα συναντήσαμε πάνω από 15 λεωφορεία και εκατοντάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα , οι οδηγοί των οποίων ταλαιπωρούνται αρκετά για να φτάσουν στο εκκλησάκι. Οι χώροι στάθμευσης γέμισαν πολύ γρήγορα αφού ο όγκος πλέον των επισκεπτών είναι πολύ μεγάλος. Οι οδηγοί των λεωφορείων έκοβαν μόνοι τους κλαριά από τα δένδρα για να χωρέσουν να περάσουν. Οι δρόμοι είναι πολύ στενοί και με πολλές λακκούβες.

Ευτυχώς η παρουσία πολλών ανδρών από το Αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης βοηθούσε στο να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο Καφενείο της Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Eσπερινός στην Αγία Θεοδώρα Βάστα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η Αγία Θεοδώρα, να πρεσβεύει υπέρ ημών. Όσο για τα υπόλοιπα: "Μετατρέψατε τον οίκο του πατρός μου, σε οίκο εμπορίου"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.