Ανατολή ηλίου στην Αρκαδία

Ανατολή ηλίου στην Αρκαδία

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 21:54
23 σχόλια

Ανατολή ηλίου στην Αρκαδία.

Η φωτογραφία ανήκει στον Α.Μ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας». Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

Αυτα τα λενε οι κουμουνιστες. Μια χαρα ειναι οι ανεμογεννήτριες. Απο την σαπιλα του λιγνίτη και των συνδικάτων τον σαπιων συνδικαλιστών. Πολυ πιο υγιεινά και με λιγοτερο κοστος. Ενας υπάλληλος ανα αρκετες ανεμογεννήτριες. Τα παραμυθακια τελος.

Απο τοτε που γεμισαν τα βουνα με δαυτες εχει αλλαξει το κλιμα.Ολο βρεχει τα καλοκαιρια.

Οι συγκεκριμενες ειναι τεχνολογιας gear box που ειναι καθαρες για το περιβαλλον,υπαρχουν και αλλες σχηματος σαν αυγο που καινε πετρελαιο κατα την εκκινηση τους και ρυπαινουν την ατμοσφαιρα.Πρασινη ενεργεια και κουραφεξαλα

Από τότε που μπήκαν οι ανεμογεννήτριες ο αντ1 παίζει συνέχεια επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Παραμυθας εισαι εσυ Giorgio που δεν γνωριζεις το θεμα και εχεις και αποψη.Πηγαινε ξεβλαχεψου και ελα να μιλησουμε.Οτι γραφω ειναι αληθεια και το εχω δει με τα ματια μου να γινεται

Τα αρνητικα τους δεν τα λεει κανεις.Επηρεαζουν το μικροκλιμα επιβραδυνοντας την ταχυτητα του αερα με αποτελεσμα να αυξανεται η θερμοκρασια του περιβαλλοντος.Τα θεμελια τους με τους τοσους τονους τσιμεντο δεν αφηνουν το νερο να παει στον υδροφορο οριζοντα με αποτελεσμα να μην εχουμε νερο.Να μη μιλησω για τα σκοτωμενα πουλια και για το θορυβο που κανουν την νυχτα.Ειναι τοσα πολλα τα αρνητικα τους που αμα το ψαξεις δεν αξιζει...

Αυτές στο βάθος που φαίνονται στο Αχλαδόκαμπο μας έχουν στραβώσει τα βράδια με το λευκό φως που αναβοσβήνει σε μερικές γιατί λογικά έχει χαλάσει το κόκκινο όπως ανάβει σε όλες τις άλλες. Έλεος πια...

Και τα φωτοβολταϊκά μια από τα ίδια είναι. Τα φύτεψαν στους κάμπους με τεράστιες περιφράξεις. Αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και ανεβάζουν τη θερμοκρασία του πλανήτη.

Ποτε θα γίνουμε ευρωπαιοι και θα σταματησουμε να ειμαστε κουτοπόνηροι βλαχοι περιμενω να δω. Αυτα υπαρχουν 20 χρονια στην ολλανδια και γενικα στην Ευρώπη. Εμεις κανουμε λιτανεία να φυγει η κεραια κινητης η ανεμογεννήτριες. Αλλαζει το μικροκλίμα και αηδιες και παραμυθια. Να ρουφαμε με το καλαμακι το λιγνίτη που κανει καλο. Τρεις σνυφες τι μερα λενε οι ειδικες ξεματιαστρες κανει καλο και στα πουλια.

Τι λες ρε Άκη 15:06; Η αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας υπερθερμαίνει τον πλανήτη; Δεν μας το εξηγείς καλύτερα;

Δημιουργούν πρόβλημα στην κτηνοτροφία καθώς τα ζώα λόγο ακτινοβολίας δεν πλησιάζουν.-.

Ολα αυτα ειναι ενεργεια εισαγωμενη.Μονο ο κακος και βλαβερος λιγνητης ειναι ενχωριο προιον.

Το σφυριγμα των φτερων (υπερηχοι) οταν δουλευουν στο μεγιστο παραγωγης τους τρελαινουν καποια αγρια προστατευωμενα ζωα π.χ αλεπουδες.Αυτο ειναι επιστημονικη μελετη 100% στανταρ.Γιαυτο εχουν εξαφανιστει απο αυτα τα βουνα και να χαλαει ολη η αλυσιδα.

Λεβεντόπαιδα που πετάτε τη γόπα από το παραθυρο μαζί με το πλαστικό μπουκάλι του νερού και γω μαζί σας στην οικολογικά ευαισθησία αλλά να πληρώνουμε και κανέναν λογαριασμό ΔΕΗ στην ώρα του

Αρχηγε ενταξει αστο το παραμυθι με τις μελετες και τις αλεπουδες. Να εχουμε ενεργεια θελουμε. Ειπαμε ειμαστε υπερκαταλωτες. Θελουμε κινητα και γρηγορο ινερνετ. Αυτα περι φωτο χωρίς εκτρωματα ανηκουν σε αλλες εποχες. Τωρα το μενου εχει νεα ταξη πραγματων. Κοιτάξτε να συνηθίζεται και αφήστε τους ψευτικους αγωνες. Οι κοινωνια παει μπροστα. Εσυ φιλε μετρα ποσες σβουρες κανει το φτερο και τους υπέρηχους.

21:09 δεν εχεις καταλαβει ακομα? Εισαι ρομαντικουλης τι να σε κανω. Θα καταλαβεις σιγα σιγα.

Εγώ ξέρω ότι από τότε που ανοίχτηκαν οι δρόμοι για να μπουν και ειδικά στα βουνά που δεν υπήρχε κάποιος δρόμος πριν γέμισαν με κυνηγούς για λαγό και πέρδικα με αποτέλεσμα να τα εξοντώσουν. Τι σας φταίνε τα ζωάκια. Έλεος πια.

Διώχνουν με τον θόρυβο που κάνουν τα ζώα από τα βουνά και για αυτό τα αγριογούρουνα κατεβαίνουν στον κάμπο και κάνουν καταστροφές σε καλλιέργειες (πατάτες, καλαμπόκι κλπ).

Ελληνας Νεολληνας,θελω να γινω σαν Αμερικανος φουσκωνω τα βυζια μου με ορμονες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.