To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (6/9 - 12/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (6/9 - 12/9)

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 21:03
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 (Μεταγλ.) - INCREDIBLES 2 GR

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./  Τετ. :  17:00

 

  

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η ΠΤΩΣΗ - MISSION IMPOSSIBLE: FALLOUT

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΚΟΥΑΡΙ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΜΙΣΕΛ ΜΟΝΑΓΚΑΝ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ, ΒΙΝΓΚ ΡΕΪΜΣ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:30

 

 

Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ - THE NUN

Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα απομονωμένο μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν τον θάνατό της. Διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία δαιμόνια δύναμη στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Η μονή μετατρέπεται σε τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.

Σκηνοθεσία: ΚΟΡΙΝ ΧΑΡΝΤΙ
Πρωταγωνιστούν: ΤΑΪΣΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΜΠΟΝΙ ΑΑΡΟΝΣ, ΤΖΟΝΑΣ ΜΠΛΟΚΕΤ, ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΜΠΙΣΟΥ

Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:20

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.