Ο προπονητής και ψυχολόγος Σάββας του Αστέρα

Ο προπονητής και ψυχολόγος Σάββας του Αστέρα

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 10:28
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας και ουσιαστικά χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο 94ο λεπτό με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που τόνισε από την αρχή ο Σάββας Παντελίδης ήταν η άμεση αλλαγή  στην ψυχολογία της ομάδας, με τον νέο τεχνικό των κιτρινομπλέ να επικεντρώνεται στο κομμάτι αυτό και επί της ουσίας να δικαιώνεται με βάση την πνευματική διαχείριση και τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αλλαγή της ψυχολογίας και η τόνωσή της ήταν κάτι που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να δουλέψει ο Σάββας Παντελίδης, με το αποτέλεσμα και την επιμονή του να τον δικαιώνουν με βάση την εικόνα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον πρωταθλητή.

Από κει και πέρα, ο Σάββας Παντελίδης όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως στον τομέα της τακτικής δεν άλλαξε πολλά πράγματα, άλλωστε θα χρειαστεί τον χρόνο του για να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα. Ωστόσο, φρόντισε να βάλει την πινελιά του σε στιγμές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να παρουσιάζεται συμπαγής αμυντικά και με γρήγορη σκέψη στον τρόπο που ήθελε να βγει στην κόντρα επίθεση.

Η ισοπαλία αυτή στο Φάληρο, όπως είναι λογικό, εκτός από τον έναν πολύτιμο βαθμό αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας εκτοξεύοντάς τους την ψυχολογία στα ύψη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.