Παύση καθηκόντων για τον δήμαρχο Γορτυνίας για παράβαση καθήκοντος

Παύση καθηκόντων για τον δήμαρχο Γορτυνίας για παράβαση καθήκοντος

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 11:13
59 σχόλια

Στις 27 Ιανουαρίου 2017 συνήλθε σε δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο στο κτίριο της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την επιβολή ή μη πειθαρχικής ποινής στον δήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Γορτυνίας κατηγορείται για πειθαρχικό παράπτωμα για παράβαση καθήκοντος από δόλο ή βαρεία αμέλεια, καθώς δεν απάντησε στην από 30/11/12 επιστολή του δημοτικού συμβούλου δήμου Γορτυνίας Ηλία Αποσκίτη με την οποία ζητούνταν  οι αποφάσεις του ΔΣ και της Οικονομικής Επιτροπής απομαγνητοφωνημένες.

Ιστορικό υπόθεσης

Στον δήμαρχο επιδόθηκαν οι κατηγορίες και κλήθηκε να απολογηθεί στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης με την κατηγορία ότι δεν ανταποκρίθηκε σε έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης  για: α) αποστολή στοιχείων της υπόθεσης που είχε γνωρίσει ο δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας Ηλίας Αποστίτης περί μη έγκρισης δαπάνης για απομαγνητοφώνηση πρακτικών του ΔΣ και β) για έκφραση γνώμης επί των αναφερομένων στην ίδια επιστολή.

Η συνεδρίαση ήταν δημόσια και ο κ. Γιαννόπουλος δεν παρέστη.

Ο εγκαλούμενος είχε υποβάλει διά τηλεομοιοτυπίας αίτημα για τη χορήγηση αναβολής συζητήσεως διότι στις 27/1/17 θα βρισκόταν στη Δημητσάνα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μετά από αυτό υπήρξε αναβολή της συζήτησης και ορίστηκε νέα δικάσιμος.

Στις 23 Μαρτίου 2017 συνεδρίασε ξανά  το πειθαρχικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος παρευρέθηκε αυτοπροσώπως και ανέφερε:

«Έχουμε στείλει ο έγγραφο είναι μέσα. Ο κ. Αποσκίτης έχει κάνει πολλές καταγγελίες. Στο έγγραφο του είχαμε απαντήσει εμείς. Το έγγραφο αυτό το έστελνε ο κ. Αποσκίτης σε διάφορες υπηρεσίες. Πιθανόν εκ παραδρομής να μην απαντήσαμε στα έγγραφα κάποιας υπηρεσίας που μας είχε αποστείλει αναφορικά με το έγγραφο του κ. Αποσκτίτη ενώ είχα απαντήσει σε άλλες υπηρεσίες.

»Αυτό το απαντήσαμε 1/4/14. Δεν υπήρχε λόγος να μην απαντήσουμε. Το θέμα των πρακτικών του ΔΣ δεν είναι θέμα του δημάρχου αλλά του δημοτικού συμβουλίου.»

Έγινε από λάθος, χωρίς σκοπιμότητα, η μη απάντηση στην αποκεντρωμένη

Απόφαση πειθαρχικού

Ύστερα  το πειθαρχικό συμβούλιο ομόφωνα επέβαλε στον δήμαρχο Γορτυνίας την πειθαρχική ποινή της αργίας των 10 ημερών για το αποδιδόμενο σε βάρος του πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος που φέρεται ότι τέλεσε.

Θέση σε αυτό έχει πάρει και ο Ασημακόπουλος Αργύριος, Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ Νομού Αρκαδίας ο οποίος όπως γνωστοποίησε στο ArcadiaPortal.gr αναρωτάται αν ο δήμαρχος έχει προσφύγει κατά της απόφασης ή αν έχει εκτελεσθεί η ποινή.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του: 

«Με το υπ. αριθμ. πρωτοκόλλου ΕΠ 309/18-05-2017 το οποίο και επισυνάπτεται γνωστοποιείται η επιβολή πειθαρχικής ποινής στο Δήμαρχο Γορτυνίας.

 »Συγκεκριμένα με απόφαση του ασκούντα χρέη καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διονύσιου Παναγιωτόπουλου επιβάλλεται ποινή αργίας δέκα (10) ημερών στον κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη Δήμαρχο Γορτυνίας για πειθαρχικό παράπτωμα σε σοβαρή παράβαση καθήκοντος κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του πειθαρχικού συμβουλίου αιρετών ΟΤΑ.

»Όπως αναφέρεται ο κ. Δήμαρχος δεν απήντησε ως όφειλε στον άμεσα πολιτικό του προϊστάμενο σε σειρά εγγράφων που του απέστειλε ο τελευταίος και αφορούσαν υπόθεση που είχε αναδείξει ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβάζαινας κ. Ηλίας Αποσκίτης. Στην απολογία του ο κ. Γιαννόπουλος - βλέπετε εκεί παρέστη έγκαιρα- επέρριψε τις ευθύνες στον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε μνεία στην απειρία του και στην απουσία νομικού συμβούλου (δυστυχώς δε γνωρίζω πότε ακριβώς διορίστηκε ο δικηγόρος ειδικός του σύμβουλος ή ειδικός συνεργάτης).

»Θα ήθελα να ρωτήσω τη Δημοτική Αρχή Γορτυνίας: 1) Η απόφαση αυτή έχει εκτελεστεί ή όχι και αν ναι να μου γνωστοποιηθεί το ακριβές χρονικό διάστημα καθώς και ο αντικαταστάτης του. 2) Ο Δήμαρχος έχει προσφύγει κατά της απόφασής; 3) Θεωρείτε πως ο δημότης θα πρέπει να ενημερώνεται ή όχι για τέτοιες αποφάσεις;».

Η απάντηση Γιαννόπουλου:

Να αναφέρουμε ότι το ArcadiaPortal.gr  έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, όπως και με το Πειθαρχικό. 

Μετά από επίμονη προσπάθεια, ο δήμαρχος Γορτυνίας τοποθετήθηκε επί του ζητήματος αναφέροντας: 

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου και με τα κοινά να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές.
 

Σε ερώτησή μας για το αν θέλει να σχολιάσει την απόφαση του πειθαρχικού, ο κ. Γιαννόπουλος λακωνικά ανέφερε ότι έχει προσφύγει κατά της απόφασης. 

Ειδήσεις: 

59 Σχόλια

Τι μας ειπες Γιαννακη τωρα!!!!! Εσενα τον αφαντο και εξαφανισμενο θα ξανα ψηφισουν οι Γορτυνιοι. Για να τους δωσεις και αλλο χλωριο αντι για νερο!!!!! Και να παραμενουν τα σκουπιδια μπροστα στα σπιτια τους ες αει!!!!! Το 14 ειχες για αντιπαλους ερασιτεχνες τωρα να σε δω που σε εχω στριμωξει για τα καλα. Απο την αθηνα δεν γινεται να εισαι δημαρχος και με το κινητο κλειστο. Ενημερωσε τους Γορτυνιους για τη σωρεια των καταγγελιων που εκκρεμουν σε βαρος σου . Και να δωσεις απαντησεις. Οσο για τις προσεχεις εκλογες θα φας καλα. ΠΕς μας ποσους μηνες φυλακη εχεις φαει..

Για εννέα δικογραφιες μας είπε ο Κ. Αποσκιτης στο ραδιόφωνο. Και σε ανώτερα δημαρχαρα μας

Απάντηση δημάρχου "Όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου και με τα κοινά να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές" Ντροπή σου δήμαρχε σε ψηφίσαμε κι ολας και μας έπνιξες στο σκουπίδι.Δεν σε βρίσκει κανένας πουθενά.Γιατι κρύβεσαι και δεν βγαίνεις να μιλήσεις για τα προβλήματα της Γορτυνίας και τα κρύβεις κατω απο το χαλί.Ετσι εχεις μάθει.Μόνο για πανηγύρια και φεστιβάλ κάνεις.Εκείνο το ασθενοφόρο της Δημητσάνας έπιασε αράχνες ή οχι ακόμα ;;;

Μιλάμε για αίσχος!Αυτός ο κύριος που θέλει να λέγεται δήμαρχος ειναι για τα σίδερα.....

Νομίζει οτι θα ξαναβγεί;για να δούμε πόσα θα βγουν στην φόρα αυτη τη φορά γιατι ολα πάει να τα κρύψει

Α ρε Χριστοπουλε κάνε μια δήλωση ότι θα είσαι υποψήφιος το 2019 να χάσουν τον ύπνο τους

ετοιμο το γορτυνιακο κανονι (λυτρας) μαζι με τον γορτυνιο κολοκοτρωνη (κιντης) να αναλαβουν τα ηνια του δημου... απανω τους ρε λυκοπουλα του μωρια! θα νικησουμε το παλαιο το πασοκ το ορθοδοξο

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΤΟ 2019. ΑΡΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

Δημαρχε αν είχες λίγο φιλότιμο θα μας είχες απαλλάξει από τόσα πολλά προβλήματα. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω να έχεις και το 2019 θα σου το ανταποδωσουμε να είσαι σίγουρος

Ρε ταγάρια, ο Γιαννόπουλος έχει συμπληρώσει τις θητείες που του επιτρέπει ο νόμος. Δεν μπορεί πλέον να ξαναβγεί εκ νόμου. Οπότε ό,τι βλακείες λέτε ότι θα χάσει στις εκλογές δεν έχουν νόημα, αφού δεν μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα.

O Ψηλος γορτυνιος (Θεοδωρακοπουλος), το γορτυνιακο κανονι (Λυτρας) μαζι με τον γορτυνιο κολοκοτρωνη (Κιντης) θα κανουν θαυματα στην γορτυνια!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσουν τα ταγαρια όταν είναι από Καλαμάτα ακόμα περισσότερο. Τώρα το γυρνάνε στο τσαμικο. Από πανυγιρια είσαι μανούλα Χρήστο

Ε αυτό μας έλειπε να έχουμε ξανά αυτόν για δήμαρχο που είναι άφαντος και με το κινητό τηλ από την Αθήνα. Τότε είμαστε ταγαρια

Τόπο στην νέα γενιά Γορτύνιων Λύτρα, Κιντή, Θεοδωρακόπουλο κ.α. για το μέλλον του Δήμου Γορτυνίας.

Ξαναελα στο χωριό μου για ψήφο το δημοτικό σχολείο έκλεισε τα παιδιά μας θα τρέχουν το χειμώνα στη Δημητσάνα. Τίποτα δεν έχεις κάνει σαν δήμαρχος είσαι αδιάφορος και απών. Το 2019 Ξαναελα και θα φας φούμο

Η Γορτυνία δεν έχει νερό. Η Γορτυνία έχει πνιγεί στο σκουπίδι. Η Γορτυνία έχει πλήθος προβλημάτων και ασχολούμαστε με ψύλλου πήδημα. Ο Δήμαρχος αυτός είναι ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ αλλά φταίει και ο κόσμος που είναι τουλάχΙστον αφελής! Χωρίς να ξέρεις , χωρίς να είσαι ντόπιος, δεν κόβεις "μούτρο" ρε ψηφοφόρε? ΕΛΕΟΣ

Φυσικά το 2019 θα κάνουμε αυτό που πρέπει.- Συγκροτούμε ήδη μια ομάδα που ομοια της δεν εχει ξαναδεί η Γορτυνία.

Ρε δε μπα να λέτε για κανόνια μπαζουκας μυδραλια ο δήμαρχος είναι ικανός να ξαναμαζεψει σκουπίδια το 2019 μέχρι τότε θα έχουμε πεθάνει από μολυσματικες ασθενειες. Δημαρχαρα

Το ό,τι και η Τρίπολη έχει θέμα με τα σκουπίδια, μήπως αποδεικνύει ότι την ευθύνη δεν την έχουν μόνο οι Δήμαρχοι αλλά και κάποιοι παραπάνω, όπως πχ ο Περιφερειάρχης; Μήπως η Πελοπόννησος έχει γενικότερο πρόβλημα σε αυτό το θέμα;

ρε παιδιά...και αυτοί που λέτε π.χ. Κιντήδες, Λύτρες και ότι παρόμοιο στην Αθήνα δεν είναι...Μήπως στις επόμενες εκλογές όλους του υποψήφιους Δημάρχους, συμβούλους κτλ που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Γορτυνίας να τους στείλουμε στο ζεστό σπιτάκι τους στην Αθήνα; Κάθονται και μιλούν για προβλήματα κτλ και έχουν γνώμη για όλα χωρίς να ζουν τη καθημερινότητα στο χωριο... Νομίζουν ότι πήγαν στην Αθήνα και έγιναν κάποιοι...Αν ήταν μάγκες να κάθονταν να προκόψουν εδω όπως κάναμε και εμείς... Οπότε υποψήφιοι στην Αθήνα σας...

Φυσικά και είναι στην Αθήνα. Ποιος καριερίστας θα κάτσει στην "Γκατζολία". Πουλάνε μούρη στους χωριάτες, παίρνουν την ψήφο τους και φτιάχνονται. Πάντα έτσι ήταν το σύστημα με τους Δημάρχους στην Γορτυνία

ΑΚΟΥ ΤΑΓΑΡΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑΓΑΡΙ!!!!!!!!!

Ο.....δικός μας...ο Μήτσος ντε, πώς και την έχει σκαπουλάρει ως τώρα ρε παιδιά με τόσες "λαλακίες" που γίνονται στο δήμο? Άντε και στα δικά μας!!!!

Πολλά και σοβαρά τα θέματα του Δήμου μας. Χωρίς ίχνος ντροπής και ευθιξίας ο δήμαρχος κατώτερος των περιστάσεων. Μάλλον αδιάφορος έτσι εξηγείται και ο τρόπος σκέψης του κ δήμαρχου

Ας πούμε και καμιά αλήθεια, αφού πήραν λίγη χαρά μερικοί. Τόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος όσο και η Αποκεντρωμένη Δ.Π.Δ.Ε.Ι (αρμόδια για τον έλεγχο των αποφάσεων) γνώριζαν πολύ καλά τις αποφάσεις περί μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης και όλες τις σχετικές. Ποτέ δεν εγκρίθηκε πίστωση για απομαγνητοφώνηση πρακτικών, παρόλα αυτά και οι δύο πλευρές ζητούσαν με μερικούς γύρους εγγράφων, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, για να αποφανθούν διυλίζοντας τον κώνωπα ότι ο Δήμαρχος δεν απάντησε και δεν ενημερώθηκε ο πολίτης! Πόσων, και ποιες, πειθαρχικές υποθέσεις έχουν παραγραφεί;

Ηαληθεια παντα ειναι πικρη και ποναει.Εχουν και αλλοι το ιδιο θεμα με τη μη απομαγνητοφωνηση στο δ.σ του οποιου εχει ευθυνη ο δημαρχος.Δεν του αξιζει η θεση αυτη.

Ο ένας εξ αυτών με απο την θεσμική του θέση ως πρόεδρος Τρίπολης εχει αλλάξει την όψη της πόλης μας με πολλά έργα και καινοτόμες ιδέες και με φουλ διαφάνεια παντού. Θα ήταν μεγάλη τιμή να κατέβει υποψήφιος δημαρχος Γορτυνίας.

Ο θεοδωρακοπουλος ειναι φυσικα σα φυσιογνωμια πολυ πιο αγαπητος αλλα και εν τοις πραγμασι πολυ πιο ικανος απο το νυν δημαρχο. Αλλα αυτο δε σημαινει κατι..το νυν δεν τον συναγωνιζεται κανεις..μο ορισμος του καρεκλοκενταυρου.. Μακαρι να ερθουν στα πραγματα τετποιοι ανθρωποι σαν τον προεδρο.

Τον Γιωργο Θεοδωρακόπουλο υποψήφιο Δημαρχο Γορτυνίας να δω και να μεταφέρω τα πολιτικά μου δικαιώματα στην Κατσουλιά. Γιωργο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

Ο Θεοδωρακόπουλος ειναι απο τους ποιο πετυχημένους του Παυλή. Θεοδωρακόπουλο για Δήμαρχο Γορτυνίας Δαγκωτό.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΤΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΡΕ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

Ο εκφυλισμός της κοινωνίας έχει αυτες τις συνέπειες. Δηλαδή. Το θέμα είναι η ανομία του κ δημάρχου και εσείς μιλάτε για υποψηφιοτητες. Το χάσαμε το παιδί πατριώτη

Ο εκφυλισμός της κοινωνίας έχει αυτες τις συνέπειες. Δηλαδή. Το θέμα είναι η ανομία του κ δημάρχου και εσείς μιλάτε για υποψηφιοτητες. Το χάσαμε το παιδί πατριώτη

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΕΝΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Και οι τρεις ειναι νέοι, αξιόλογοι άνθρωποι και εξαιρετικοί επιστήμονες. Πάρτε λοιπόν την τύχη της Γορτυνίας στα χέρια σας και η πλειοψηφία του κόσμου θα ειναι μαζί σας. Είμαι σίγουρος πως η Γορτυνία θα αλλάξει σελίδα.

Τόπο στην νέα γενιά Γορτύνιων Λύτρα, Κιντή, Θεοδωρακόπουλο. για το μέλλον του Δήμου Γορτυνίας.

Οι άλλοι έχουν πιάσει το πληκτρολογίο αλλάζουν ψευδώνυμα και αυτό προτείνονται για δήμαρχοι..ποσό πιο χαμηλά..

@ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ 18:45 Ναι, έχεις δίκιο...Τόπο στη νέα γενιά του τρίο Στούτζες ****** στο διαδίκτυο και στο facebook...@ Παρατηρητής 22:53 Πες κι άλλα για τον εαυτό σου, μήπως και μετριάσεις την ανυπαρξία σου...Αφού σε φτύνουν όλοι, άρχισε να συγχαίρεις μόνος σου τον εαυτό σου ****...Ό,τι και να κάνεις, σε όποια θέση κι αν τοποθετηθείς, στόκος γεννήθηκες, στόκος θα πεθάνεις...Η ταμπέλα δεν αλλάζει...

ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ,ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ,ΑΦΙΣΕΣ,Κ.Λ.Π, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΛΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ !!!

Ήδη μια ομάδα νέων από τον δήμο Γορτυνίας έχει πλησιάσει τον κύριο Θεοδωρακόπουλο για να ηγηθεί του συνδυασμού που βρίσκεται στα σκαριά.

Λύτρας και Κιντής έχουν κριθεί πολλές φορές από το Γορτυνιακά λαό και δεν κατάφεραν κάτι τα παλικάρια... από τους ψήφους που συγκέντρωσαν φαίνεται ότι ούτε το σοι τους δεν τους ψήφισε... Πρέπει να υπάρξει ένα σοβαρό πρόσωπο για να πάρει την δημαρχία απο το Γιαννόπουλο και μέχρι τώρα οι περισσότεροι που κατεβαίνουν είναι πρόσωπα από το παρελθόν...

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.